Brigáda Deli Lovosice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sphynxik píše:
Děkuji, nevíš kde je to lepší? Už hledám od Nového roku a stále nic
Tak to nevím, já bych nešla ani do jednoho
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se tam taky neženu, takhle, prace mi nevadí, bojím se zacházení se zaměstnanci. Ale bohužel. mi nic jiného asi nezbyde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tři směny, nemůžeš se jít snad ani vyčůrat a pak jít domů s 8000,–??? Ne děkuji pěkně. Já teda práci mám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dik za info, to my nepokryje ani účty. Za to ty komplikace se sháněním hlídání pro děti nestojí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sphynxik píše:
Dik za info, to my nepokryje ani účty. Za to ty komplikace se sháněním hlídání pro děti nestojí
je to tu s prací na prd no…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ja jsem pracovala 15let v deli lovosicich..ja jsem se tam vyucila..driv to byli zlati casy ale pak jse to zpristnovalo az to bylo nesnesitelne.pak jsem musepa odejit ze zdravotnich duvodu.ale dam ti radu s brigadnicema se tam nemazlej nemaj radi kdyz se flakas budou stebou zametat nejdriv pujdes na krabice potom nasbirani az jse bude prejizdet na minonky nebo na neco jineho tak te nazenou na tunel.je to tvrda realita snikym setam nemazlej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla bych ještě dotaz trochu mimo téma. Nemá někdo zkušenost s prací v Bohusovicke mlekarne. Jaká je tam pracovní atmosféra a či vůbec berou. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit