Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jste tady některé z Lovosic? V červenci se tam stěhuju a nikoho tam neznám. Bydlela jsem celý život ve frýdku-místku a to je pořádný kus. Mám syna, kterému budou 3 roky, tak hledám nějakou kamarádku ať to sžití tam mám jednodušší ![]()
Ahojky, ja jsem od Velemina a do Lovo obcas zavitam ( mam tam segru ). Nevim ale jakou hledas vekovou kategorii
??
@Hesovi jéé tak to já tě typovala na mnohem starší když jsem viděla, že píšeš o tříletém synovi
. To je on na tý fotce?? Je moc roztomilej
. A co tě zaválo k nám do Lovosic? ![]()
@Věrka9 No já jsem až moc mladá mamina
Přítel bude hrát házenou za Lovosice, tak se tam stěhujem ![]()
@Hesovi jo tááák, házená v Lovosicích jede to jo
.
Tak pak zajdeme na kafe?
@Věrka9 Tak to by bych byla moc ráda
A ty máš nějaké dítě? Tak házená v Lovo je oblíbená jo? ![]()
@Hesovi no tak je to takovej Lovosickej sport
.
Ještě žádný nemám, teď jsme ve stavu snažilkování, tak doufám, že se brzy zadaří ![]()
@Věrka9 Tak to taky doufám a můžu se ještě zeptat kolik ti je roků?
Aspoň mi popovídej co všechno tam je a kde bych se měla zajít podívat.. Jsem z toho města uplně nešťastná, protože my tady máme skoro 60 000 obyvatel a já jsem byla uplně v šoku z toho, že tam není ani tesco ![]()
@Hesovi jééjku, no tak tady je to prdelákov
… ale máme Billu, Penny a Lidl
, no co ti budu povídat, uvidíš sama, červenec je za chvíli..
A už jsi se tady byla alespoň podívat, nebo jak to máte s bydlením? No já v Lovo vyrůstala a pro mě je to městečko akorát, ale bude to pro tebe asi pěknej,,šok,, ![]()
Mě bude teď v srpnu 24 ![]()
@Věrka9 Byli jsme se tam podívat minulou středu, ještě jsem ten den dělala příjmačky na vyšku v ČB, takže projetých asi 1200 km. Síla
A byli jsme se tam podívat na barák, budeme mít jednu řadovku u kolejí a pak jsme byli na kafe v hotelu, ten byl krásný a byl tam super dětský koutek. Po cestě autem jsem si ještě všimla DMka, sekáče, kadeřnictví, nějaké solárko myslím a jinak jsem uplně jak v lese
A nevíš jestli je ještě teď možnost dostat tam dítě do školky?
![]()
@Hesovi s dítětem do školky fakt netuším, ale každopádně bych tam zkusila zavolat - mrkni na stránky http://mssady.webnode.cz/ ![]()
Tak to jste byli v hotelu Lev, je to tam teď nově zrekonstruovaný
.
Zaujala mě ta tvoje vysoká na kterou jsi dělala přijímačky.. na jaký obor chceš jít??
Já studuju dálkově na UJEP v Ústí n. L. - teď dodělávám druhý semestr.
@Věrka9 Dělala jsem příjmačky na Rehabilitační- psychosociální péče o postižené děti, dospělé a seniory. A kdyby to nevyšlo, tak jsem už přijatá na UK do HK- zdravotní laborant, ale hodně bych si přála se tam dostat
A co máš ty za obor?