Holky, ženy dámy z Lovosic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2506
14.6.13 10:42

Holky, ženy, dámy z Lovosic

Jste tady některé z Lovosic? V červenci se tam stěhuju a nikoho tam neznám. Bydlela jsem celý život ve frýdku-místku a to je pořádný kus. Mám syna, kterému budou 3 roky, tak hledám nějakou kamarádku ať to sžití tam mám jednodušší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1810
14.6.13 11:40

Já jsem z Litoměřic, to je coby kamenem dohodil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
14.6.13 11:47

Ahoooj :) A jezdíš někdy do Lovek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.6.13 15:13

Ahojky, ja jsem od Velemina a do Lovo obcas zavitam ( mam tam segru ). Nevim ale jakou hledas vekovou kategorii ;-)??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
16.6.13 20:17

@Věrka9 od 18-25 třeba, ale klidně i víc :) Mi je 19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
16.6.13 21:03

@Hesovi jéé tak to já tě typovala na mnohem starší když jsem viděla, že píšeš o tříletém synovi :D. To je on na tý fotce?? Je moc roztomilej ;). A co tě zaválo k nám do Lovosic? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
17.6.13 10:20

@Věrka9 No já jsem až moc mladá mamina :) Přítel bude hrát házenou za Lovosice, tak se tam stěhujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
17.6.13 21:13

@Hesovi jo tááák, házená v Lovosicích jede to jo :lol:.
Tak pak zajdeme na kafe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
17.6.13 21:47

@Věrka9 Tak to by bych byla moc ráda :) A ty máš nějaké dítě? Tak házená v Lovo je oblíbená jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
18.6.13 06:30

@Hesovi no tak je to takovej Lovosickej sport :).

Ještě žádný nemám, teď jsme ve stavu snažilkování, tak doufám, že se brzy zadaří ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
18.6.13 09:56

@Věrka9 Tak to taky doufám a můžu se ještě zeptat kolik ti je roků? :) Aspoň mi popovídej co všechno tam je a kde bych se měla zajít podívat.. Jsem z toho města uplně nešťastná, protože my tady máme skoro 60 000 obyvatel a já jsem byla uplně v šoku z toho, že tam není ani tesco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
18.6.13 16:39

@Hesovi jééjku, no tak tady je to prdelákov :-D… ale máme Billu, Penny a Lidl :-D :-D, no co ti budu povídat, uvidíš sama, červenec je za chvíli.. ;) A už jsi se tady byla alespoň podívat, nebo jak to máte s bydlením? No já v Lovo vyrůstala a pro mě je to městečko akorát, ale bude to pro tebe asi pěknej,,šok,, :-)
Mě bude teď v srpnu 24 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
18.6.13 18:05

@Věrka9 Byli jsme se tam podívat minulou středu, ještě jsem ten den dělala příjmačky na vyšku v ČB, takže projetých asi 1200 km. Síla :zed: A byli jsme se tam podívat na barák, budeme mít jednu řadovku u kolejí a pak jsme byli na kafe v hotelu, ten byl krásný a byl tam super dětský koutek. Po cestě autem jsem si ještě všimla DMka, sekáče, kadeřnictví, nějaké solárko myslím a jinak jsem uplně jak v lese :mrgreen: A nevíš jestli je ještě teď možnost dostat tam dítě do školky? :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
18.6.13 18:30

@Hesovi s dítětem do školky fakt netuším, ale každopádně bych tam zkusila zavolat - mrkni na stránky http://mssady.webnode.cz/ :kytka:
Tak to jste byli v hotelu Lev, je to tam teď nově zrekonstruovaný ;).
Zaujala mě ta tvoje vysoká na kterou jsi dělala přijímačky.. na jaký obor chceš jít??
Já studuju dálkově na UJEP v Ústí n. L. - teď dodělávám druhý semestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
18.6.13 18:38

@Věrka9 Dělala jsem příjmačky na Rehabilitační- psychosociální péče o postižené děti, dospělé a seniory. A kdyby to nevyšlo, tak jsem už přijatá na UK do HK- zdravotní laborant, ale hodně bych si přála se tam dostat :) A co máš ty za obor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová