Maminky z Příbrami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3935
13.6.13 12:34

Maminky z Příbrami

Ahoj, nevím zda již taková diskuze tu je. Bydlím v Příbrami, mám čtyřměsíční holčičku, a ráda bych chodila na procházky s kočárkem, ovšem samotnou mě to nebaví.. Najde/ou se maminka/y na prochajdy??? :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5215
13.6.13 16:31

Ahoj, já jsem napůl Příbramačka, jsem tam vždycky o víkendech a teď v létě i přes týden :) pokud by jsi měla zájem se seznámit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3935
13.6.13 18:29

@lecka to by bylo super… :dance: koukám že máme jen o necelý dva měsíce starší děti a bylo by super s někym vyrazit ven,,kočárkovat" :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
13.6.13 19:02
@katkath píše:
@lecka to by bylo super… :dance: koukám že máme jen o necelý dva měsíce starší děti a bylo by super s někym vyrazit ven,,kočárkovat" :)

Rozhodně :) Teď budu v Příbrami od pátku odpoledne až do pondělí do večera, sice i s chlapem ale to by snad možná nevadilo?:) pokud by jsi měla chuť na prochajdu vyrazit budu ráda.
Jinak jmenuji se Veronika a je mi 24let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3935
13.6.13 19:31

@lecka Těší mě já sem Katka a je mi 22 let, určo můžem se dohodnout, stačí mi napsata tady zprávu a dohodnem se, já sem zde pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
13.10.14 11:34

Ahojky, mám 3 měsíčního kluka, ráda bych se seznámila v Příbrami s maminkou s přibližně stejně starým mimčem, pracovala jsem v Praze a tak v Příbrami nemám moc kamarádek a už vůbec ne s mimčama. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.1.15 10:33

Ahoj, jsem primo z Pribrami a mam dva kluky. Starsi je uz ve skolce a mladsimu je deset mesicu.Radi by jsme poznali neko s kym by se dalo na prochazky atd.Byt porad sama s detma a nemoct si s nekym popovidat o beznych vecech neni zrovna idealni. Jinak jsem Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová