Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky…
Měla bych prosbu, neznáte nebo sami nejste šikovní na kreslení? Hledám někoho kdo by mi namaloval na zeď obrázek, nějaké pohádkové postavičky pro dceru do pokojíčku. K jejím druhým narozeninám jsem se rozhodla vybudovat jí nový samostatný pokoj, přemýšlím a vyhlížím co se kde dá. Napadlo mě právě toto i když existuje spousta krásných tapet je to pořád „jen“ tapeta. Já sama kreslit neumím bohužel. A tak sháním někoho z okolí kdo tento dar má a koho bych mohla požádat o obrázek třeba krtka na zeď. Děkuji za příspěvky ![]()
Nemůžeš si někde půjčit projektor k pc? Promítneš na zeď a obkreslíš…
Nebo takové to… ze školy… meotar!
![]()
@lucky.girl nemám
![]()
@Pipet no vidíš tohle mě nenapadlo, ale stejně netuším kdo by mohl mít projektor a kde sehnat šablonu ![]()
@werunkaw123 já si právě na netu stáhla černobílý obrázek pak tady klučina navádí, jak si vytisknout billboard. Takže tam jsem si vybrala velikost. Pak už jen slepit, dát pod to kopíráky, přilepit na zeď, obkreslit, nabarvit a je hotovo.
@werunkaw123 ještě ten odkaz
http://www.stream.cz/…ut-billboard
@lucky.girl ahoj,super krtek
poradis prosim, cim to malovat?
Pisu z tabletu, tak se omlouvam za chyby…zacatek koukam se mi tam prekopiroval ze tve odpovedi a to melo byt pouzivali, ne uzivali
![]()
Když jsme kreslili obrázky na zeď, tak normálně tónovacíma barvama na malování… trochu naředit bílou - i tak zůstanou pěkně syté.
@mischelinka v pohodě, neomlouvej se. Jsou to normální tempery, co jsme měli ve škole. V Globusu je prodávají i po jednotlivých barvách. A děkuji za pochvalu.
@lucky.girl píše:
@mischelinka v pohodě, neomlouvej se. Jsou to normální tempery, co jsme měli ve škole. V Globusu je prodávají i po jednotlivých barvách. A děkuji za pochvalu.
Dekuji, asi se do toho taky pustim, krtek by mel velky uspech i u nas