Období před velkou operací/léčbou ?

131
14.9.26 23:26

Období před velkou operací/ léčbou ?

Nechtěla jsem vypsat vše do nadpisu🫣
Přesto doufám, že pochopíte, na co se ptám.
Za 2 týdny mě čeká velká operace, resp. kvůli rozsáhlým ložiskům zrovna na obličeji a hlavě jejich odstranění. Hojení a PN několik týdnů. Samozřejmě i když má nebo snaží se hlavu zaměstnat něčím jiným, prostě to nevymaže. Kdo má podobné období zasebou, jak jste se snažili "vypnout "?
Probírali jste to třeba i s praktikem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12480
15.9.26 07:11

Jiná operace, byla jsem ráda, že budu mít po problémech.
A operaci mi odkládali (anesteziologové si za covidu udělali večírek a nakazili se) takže se termín prodloužil o další dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.26 08:17
@Haannka74 píše: Více

Znam, mela jsem spatny nalez a cekala me totalni hysteroktomie i s vajecniky, vubec jsem nevedela jak to dopadnea do toho 14 dn chytla chytila tezkou virozu s hroznym kaslem. O te operaci jsem nikomu nerekla az dva dny pred. No tech 14 dnu pred tedy krom asi 3 dnu predjsem si davala kazdy den Neurol 0 25, ptala jsem se v lekarne a pry se to narazove takhle da, mensi zlo nez byt psycho nepouzitelna troska. Zvladla jsem to, operace dopadla dobre, i s kaslem me operovali no uz byl mensi. A ok. Neurol uz jsem pak brala jen vyjimecne

• Citovat
  • Upravit
80310
15.9.26 10:50

@Haannka74 ano, jak píše tulipán, nech si u praktika napsat Neurol nebo něco podobného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí