Období vzdoru v osmi letech?

1672
18.1.16 09:22

období vzdoru v osmi letech?

Začali jsme se synem (8 let) chodit do psychologické poradny. Teď jsme byli podruhé a říkala mi, že intelektuálně je na tom výš, ale sociálně tak období vzdoru. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.1.16 09:29

@VERCATOMIK jo, ale u nás se tomu říká puberta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
18.1.16 09:34
@martina.se píše:
@VERCATOMIK jo, ale u nás se tomu říká puberta :think:

Není to puberta, je to předpuberta… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
18.1.16 09:35

@martina.se aha… A pokud chodíte k psycholožce má to nějaké výsledky po čase? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
18.1.16 09:38
@martina.se píše:
@VERCATOMIK jo, ale u nás se tomu říká puberta :think:
:mrgreen: To samé, 10 let a puberta :zed: v osmi letech „předpuberta“, s láskou vzpomínám na období vzdoru… a bude hůř ;). Dle PPP také inteligenčně ve vysokém nadprůměru.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
18.1.16 09:42

A jak se u Vás ty děti chovají? Náš Tomáš mě příjde, že nedomýšlí následky. Že je neopatrný, že se někomu může něco stát. S oblibou mluví jako dítě. Nevnímá mě. A vždy říká opak toho, co se po něm chce, absolutní bokjkot. A fůra průpovídek když po něm něco chci. No kdyby jsi paní učitelka na něj pořád nestěžovala, aani bych nikam nešla s ním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 09:49
@Black Cat píše:
Není to puberta, je to předpuberta… :lol: :mrgreen:

dobře, předpuberta, ale je to strašný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 09:50
@VERCATOMIK píše:
@martina.se aha… A pokud chodíte k psycholožce má to nějaké výsledky po čase? :-)

je to čím dál horší, táhne mu na 10.. někdy si vážně říkám, jestli vražda puboše nemá nějakou oporu v zákoně, protože tak vytočit do běla, jak mi dokáže kluk, to prostě nikdo neumí… :think: ne, nepomáhá vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 09:53
@VERCATOMIK píše:
A jak se u Vás ty děti chovají? Náš Tomáš mě příjde, že nedomýšlí následky. Že je neopatrný, že se někomu může něco stát. S oblibou mluví jako dítě. Nevnímá mě. A vždy říká opak toho, co se po něm chce, absolutní bokjkot. A fůra průpovídek když po něm něco chci. No kdyby jsi paní učitelka na něj pořád nestěžovala, aani bych nikam nešla s ním :-)

kdybys viděla ty obličeje, co hází.. a úča je hloupá a pod. Naštěstí si nedovolí říct něco sprostého. Ale jako není to tak dávno, co napsal nádhernou práci, kde jistého svatého pojmenoval velmi hanlivě (doma se tak nemluví, prý tak mluví s klukama), no já musela do školy, styděla jsem se až za roh, že.. jemu je to jedno, byl mezi kámoši frajer :cert: Vytáčí mi všim možným - milionem otázek, co bude dneska k obědu, svačině, večeři, zítra, za týden atd.. xichtama, které hodí po jednoduché otázce, na kterou stačí říct ano ne a pod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
18.1.16 09:54
@martina.se píše:
je to čím dál horší, táhne mu na 10.. někdy si vážně říkám, jestli vražda puboše nemá nějakou oporu v zákoně, protože tak vytočit do běla, jak mi dokáže kluk, to prostě nikdo neumí… :think: ne, nepomáhá vůbec nic.
:lol: noo… je pravda, že si taky říkám, že lepší už to nebude. Ale je to naprosto děsivá představa :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
18.1.16 10:01

@VERCATOMIK, jak přes kopírák, předvádí se - jen ve škole nemá problémy, je velmi cílevědomý a s kombinací intelektu patří k nejlepším ve třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
18.1.16 10:06

@VERCATOMIK jojo, dcerka je taky občas exemplář…tuhle jsme měli na oběd palačinky, poslala jsem ji umýt si po obědě ruce, prej jojo, už jdu, následně vyběhla schody po 4, takže těma mastnejma rukama zapatlala každej schod extra, koupelnu minula a šla do pokoje. Když jsme ji volali, tak údajně jsme jí neříkali nic o rukou, ale že si má jít hrát :cert: Věčně čučí do mobilu, háže xichty, selektivní hluchota je taky kapitola sama pro sebe…ve škole je šikovná, moc chytrá, no tak aspoň že tohle :D V opravdické pubertě ze mě bude asi alkoholik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 10:08
@VERCATOMIK píše: :lol: noo… je pravda, že si taky říkám, že lepší už to nebude. Ale je to naprosto děsivá představa :cert:

jj, příštích 10 let to lepší fakt nebude… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
18.1.16 10:11
@martina.se píše:
jj, příštích 10 let to lepší fakt nebude… :cert:

hele, 10 let je to jen u holek…U chlapů z puberty rovnou do senility… :mrgreen: :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
18.1.16 10:15
@kittylittle píše:
@VERCATOMIK jojo, dcerka je taky občas exemplář…tuhle jsme měli na oběd palačinky, poslala jsem ji umýt si po obědě ruce, prej jojo, už jdu, následně vyběhla schody po 4, takže těma mastnejma rukama zapatlala každej schod extra, koupelnu minula a šla do pokoje. Když jsme ji volali, tak údajně jsme jí neříkali nic o rukou, ale že si má jít hrát :cert: Věčně čučí do mobilu, háže xichty, selektivní hluchota je taky kapitola sama pro sebe…ve škole je šikovná, moc chytrá, no tak aspoň že tohle :D V opravdické pubertě ze mě bude asi alkoholik :mrgreen:

:mrgreen: :lol: To se mi to směje na cizím neštěstí! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati