Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte, zdravím všechny
Holky, chtěla bych se zeptat, především těch, které jste z Brna…chtěla bych si nechat posílat hotové obědy rovnou domů, protože s naší dvouměsíční šibalkou nestíhám vařit. Nemáte nějaký dobrý tip na restaurace nebo jídelny v Brně, které zároveň dováží obědy rovnou domů za přijatelnou cenu…(cca do 70-80Kč za oběd) nechci ale žádné pizzerie, gyros apod…pouze klasické restaurace, které mají menu…nemáte s tím některá zkušenost?? Předem díky!! Papa.
A vyžaduješ přímo dovoz domů? Vím že spousta lidí včetně maminek s dětmi si chodí pro obědy do školní jídelny, pokud máte v okolí školu samozřejmě.
Jinak třeba toto, ale zkušenosti nemám.
http://www.lerk.cz/index.html
Ahoj, taky jsem na začátku se zápřahem kolem mimča nestíhala vařit, přímo z Brna jsem žádnej rozvoz nezkoušela, ale tehdy jsme sem tam brali odsud: http://www.hotovky.cz/kosik/ Sice se toho musí jednorázově vzít víc, ale zase to celkem dlouho vydrží a chuťově to bylo moc dobré
Tak jestli nic jinýho neseženeš a netrváš přímo na čerstvě uvařeném, vyzkoušej hotovky ![]()
Dobry den, ja si chodim pro obedy do skolni jidelny. Cena obeda je 52,–Kc vcetne polevky. Za ten usetreny cas to podle me stoji.
Díky za tip. Chtěla bych to právě s tím dovozem až domů, protože nechci chodit za každého počasí každý den kilometr pro oběd…navíc bych musela vzít malou s sebou, doma ji samozřejmě samotnou nenechám a to je občas problém.
Ty hotovky nevypadají špatně, díky, ale přeci jenom bych chtěla něco přímo čerstvého s dovozem každý den…Myslela jsem, že v Brně nebude problém něco takového sehnat, ale vidím, že to asi problém celkem je…zkoušela jsem hledat na netu všude možně, ale to jsou jenom samé pizzerie atd..ten LERK jsem zkusila, tak uvidim, co mi odpoví…potom jsem našla ještě Baštírnu ve Slatině, jenže tam mi řekli, že rozváží pouze ve Slatině a Krpoli, ale do Bohunic, kde bydlím, tak tam nejezdí, hlavně že na netu mají reklamu s rozvozem po Brně.....:-((
Tak rovnou někam do blízké hospy?
Většinou bohužel dováží třeba až nad 5 porcí,jinak se to firmám nerentuje.
No ale navařit na 2-3 dny přece není nic tak strašného,já to tak dělala a šlo to a jde to.
Vařila jsem večer,když byl doma chlap,aby mně mohl zastat při péči o malou.Za měsíc-dva už to potřebovat nebudeš ![]()
http://www.jidelnakocourek.cz/rozvoz.php je to v Brně na Křenové. Rozváží po domluvě, ale nevím jaké množství, zkus jim zavolat.
pak kdyžtak dej vědět, jak to dopadlo ![]()
Jinak mě docela zaujaly ty hotovky.cz
Sice s těma svejma lumpama většinou něco uplácat zvládnu, ale zas není špatný mít po ruce nějaký „jídlo poslední záchrany“, když jsou oba dva protivní a nemůžu udělat v podstatě nic a pak to „honím“ namazaným chlebem… ![]()
ahojte, moc děkuji za tip na jídelnu Kocourek, vyšlo vše jak mělo. Jsou schopní dovézt i 1 oběd přímo domů. Výběr je vždy z 5 druhů jídel každý den a cena je bezvadná, buď 58,– nebo 68,– podle toho, jaké jídlo zvolíte. Dokonce nemusíte mít ani vlastní jídlonosič, dají vám to do jednorázových obalů, cena obalu je 3,– a za dovoz neplatíte nic navíc. Jsem max. spokojená a všem doporučuji!!