Poradna duly
Jana Čurdová
My jsme 3mes. nemohli a ted se nam po 3.mesicich zadarilo
Tak jsem hlavne rada ze vim ze muzu mit jeste mimi
a pan dr. me pochvalil ze jsme sikovny
Ale bylo to spis tim ze jsem na mimi prestala myslet ![]()
tak to my se snazili 7 mesicu a konecne se zadarilo, tak se hrozne raduju
![]()
a jak ti je?? ![]()
ja super, zadny nevolnosti, brisko uz taky skoro neboli, prsa jen na dotyk, takze zatim parada ![]()
Jeste jsem zapomela napsat ze pred pul rokem jsme o mimi prisly…tak proto je to cekani jestli je vse v poradku nejhorsi ![]()
Tak to je parada
Me je teda zatim lehce spatne, vadi mi nejake vune a snim na co se podivam,krome sladkeho
Brisko me zatim porad lehce poboliva a porad jsem moooc unavena
aakaficko píše:
urcite bude uz vse v poradku
Dekuji Ti
Taky v to doufam, rikam si ze znovu uz takovou smulu mit nemuzeme!
jj tak to ja ted bezne usinam uz pred 20 hod.. a snim zatim uplne vsechno.. nejvetsi chut mam na hermelin, ale ten si fakt nemuzu dat
![]()
Ja nejak neresim co jim, predtim jsem se hlidala az moc a resila co v tehotenstvi muzu a co nemuzu a nedopadlo to… ted si rikam ze si ty chute musim uzit, protoze az budu kojit tak pujdou veskere chute stranou ![]()
taky jim skoro vsechno, jen ne ty plesnivy syry, tech se bojim a samozrejme ne alkohol, cigarety a ne moc kofeinu ![]()
Presne
Kavu uz nemuzu ani citit a to jsem ji tak milovala
Kourit jsem hned prestala, takze ty chute jsou o to horsi
Ale pro to male stesticko bych udelala cokoliv ![]()
Ahoj. Chtěla jsem se k vám přidat, protože - jak už jsem psala i jinde - jsem 24.11. našla //. Momentálně to ale vypadá, že máte daleko víc jiných starostí než živit diskuzi tady. Tak jen kdyby se to náhodou tady rozjelo víc, ráda budu sdílet pocity
Hodně štěstí!