Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
čekám dvojčátka v červnu 2012,kdo má stejný termín,přidejte se ![]()
ahojky..taky mám mít porod v červnu..teda ještě neurčeny od gyndaře..jen podle vypočtu MS..
tééda 2čata? to je super..
Ahojky,tak tě vítám,také nemám TP od gyndaře,ale mimča čekáme po IVF takže nebylo těžké to spočítat ![]()
Ahoj, já čekám taky jedno, ale ještě to nemám potrvzené, ve čtvrtek jdu k doktorce a už se strašně moc těším, jako bych šla poprvé
![]()
holky tak já jsem dneska 8tt. Termín porodu stanoven na 13.6.2012. Princezna nám roste a zatím je v pořádku..ale další kontrola na utz az 1.12 ![]()
Tak to jsem zvědavá na sebe, já si to vypočítala na 16.6. no už se moc těším k doktorce…
Mě to vychází na 17.6. tak jsem taky zvědavá,ale určitě to určí dr. podle velikosti miminek že?
jinak už mám i těhu průkazku a dostala jsem nějaký těhu kufřík ale ještě nevím co v něm je.. ![]()
Maia22 píše:
Mě to vychází na 17.6. tak jsem taky zvědavá,ale určitě to určí dr. podle velikosti miminek že?
jeden termín je určet podle ms a druhý podle utz..já mám podle utz 13.6 a podle ms 15.6.
Holky moc vám gratuluji a držím palce. My máme červňátko 2011. ![]()
Takže jsi už 8+0tt nebo 7+něco což už je také 8. týden? Já jsem 7+4tt podle utz a podle poslední ms 7+2tt takže také osmý
a těhu průkajdu tedy ještě nemám i když už mám těhu potvrzené od 4. týdne
Maia22 píše:
Takže jsi už 8+0tt nebo 7+něco což už je také 8. týden? Já jsem 7+4tt podle utz a podle poslední ms 7+2tt takže také osmýa těhu průkajdu tedy ještě nemám i když už mám těhu potvrzené od 4. týdne
dneska přesně 8+0tt. Taky nevím proč mi ji dal tak brzo..ale nebránila jsem se..
![]()