Čekáme miminko/a v červnu 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
1.11.11 11:39

jinak na krev (kvuli vvv ) za dva týdny a na další utz až za 4 tydny..to je hruza..celý měsíc ji neuvidím.. :cry:

• Citovat
  • Upravit
3089
1.11.11 11:39

To uteče,a jak víš že je to ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.11.11 11:41
Maia22 píše:
To uteče,a jak víš že je to ona?

nevím..to je jasné..ale chceme holčičku, tak už o ni mluvime jako o ni.. :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3089
1.11.11 11:43

:mrgreen: Aha,no my bychom chtěli páreček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.11.11 11:43
Maia22 píše: :mrgreen: Aha,no my bychom chtěli páreček :dance:

to ja jasné..když už dvojčata tak od každého jeden..to by bylo ideální..

• Citovat
  • Upravit
6895
1.11.11 11:44

Taky bych se nebránila průkajdě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hele my taky budeme mít děvčátko, teda já bych moc chtěla, k těm mým raubířům :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
1.11.11 11:46

To by bylo no,jen doufám že nebudou 2 kluci,i když kdyby byli stejně nic nenadělám,hlavně když budou zdraví,ale prostě toužím alespoň po té jedné holčičce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
1.11.11 11:50

Zdravím maminky červňátek :mavam:
Jsem 8+3tt a taky si přeji holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.11.11 11:50
kacabus píše:
hele my taky budeme mít děvčátko, teda já bych moc chtěla, k těm mým raubířům :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

já budu mít první..takže žádný doplněk k něčemu..ale přítel chce strašně holku..mě to je celkem jedno..ale chtěla bych mu udelat radost..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
1.11.11 11:51
Maia22 píše:
To by bylo no,jen doufám že nebudou 2 kluci,i když kdyby byli stejně nic nenadělám,hlavně když budou zdraví,ale prostě toužím alespoň po té jedné holčičce :oops:

třeba to budou dvě holky :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
6895
1.11.11 11:54
smurfka píše:
kacabus píše:
hele my taky budeme mít děvčátko, teda já bych moc chtěla, k těm mým raubířům :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
U Kuby jsme taky chtěli oba holku, ale je to fakt zlatíčko a je moc hodný. Ted to hlavně nechci vědět, co to bude, chci alespon jednou překvanení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: snad to vydržím :think: :think: :think: :think:
já budu mít první..takže žádný doplněk k něčemu..ale přítel chce strašně holku..mě to je celkem jedno..ale chtěla bych mu udelat radost..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
1.11.11 11:54
smurfka píše:
Maia22 píše:
To by bylo no,jen doufám že nebudou 2 kluci,i když kdyby byli stejně nic nenadělám,hlavně když budou zdraví,ale prostě toužím alespoň po té jedné holčičce :oops:
třeba to budou dvě holky :mrgreen: :palec:

No to nevim,manža je ze dvou kluků,švagr dělá taky samé chlapečky tak ten můj si myslim že ta šance na 2 kluky je daleko vyšší,ale brala bych 2 princezny,to je pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.11.11 11:59
kacabus píše:
smurfka píše:
kacabus píše:
U Kuby jsme taky chtěli oba holku, ale je to fakt zlatíčko a je moc hodný. Ted to hlavně nechci vědět, co to bude, chci alespon jednou překvanení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: snad to vydržím :think: :think: :think: :think:

tak to bych nevydržela..já to rozhodně chci vědět..taky at mužem nakupovat a tak. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6362
1.11.11 21:11

ahoj holky, tak já také těhu a TP někdy koncem června…zatím nemám gyndařem potvrzeno…ale koukám, kolik nás tu je na emiminu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
1.11.11 21:14

Ahojky,no jo,myslím si že se budem v červnu prát o porodnice,ale je to dobře,jsem ráda že nebudu rodit miminka do zimy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí