Poradna duly
Jana Čurdová
Maia22 píše:
To uteče,a jak víš že je to ona?
nevím..to je jasné..ale chceme holčičku, tak už o ni mluvime jako o ni..
![]()
Maia22 píše:Aha,no my bychom chtěli páreček
to ja jasné..když už dvojčata tak od každého jeden..to by bylo ideální..
Taky bych se nebránila průkajdě
![]()
hele my taky budeme mít děvčátko, teda já bych moc chtěla, k těm mým raubířům
![]()
To by bylo no,jen doufám že nebudou 2 kluci,i když kdyby byli stejně nic nenadělám,hlavně když budou zdraví,ale prostě toužím alespoň po té jedné holčičce ![]()
Zdravím maminky červňátek ![]()
Jsem 8+3tt a taky si přeji holčičku ![]()
kacabus píše:
Taky bych se nebránila průkajdě![]()
![]()
hele my taky budeme mít děvčátko, teda já bych moc chtěla, k těm mým raubířům![]()
![]()
![]()
já budu mít první..takže žádný doplněk k něčemu..ale přítel chce strašně holku..mě to je celkem jedno..ale chtěla bych mu udelat radost..
Maia22 píše:
To by bylo no,jen doufám že nebudou 2 kluci,i když kdyby byli stejně nic nenadělám,hlavně když budou zdraví,ale prostě toužím alespoň po té jedné holčičce
třeba to budou dvě holky
![]()
smurfka píše:kacabus píše:U Kuby jsme taky chtěli oba holku, ale je to fakt zlatíčko a je moc hodný. Ted to hlavně nechci vědět, co to bude, chci alespon jednou překvanení
![]()
hele my taky budeme mít děvčátko, teda já bych moc chtěla, k těm mým raubířům![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
snad to vydržím
![]()
![]()
![]()
já budu mít první..takže žádný doplněk k něčemu..ale přítel chce strašně holku..mě to je celkem jedno..ale chtěla bych mu udelat radost..
smurfka píše:Maia22 píše:třeba to budou dvě holky
To by bylo no,jen doufám že nebudou 2 kluci,i když kdyby byli stejně nic nenadělám,hlavně když budou zdraví,ale prostě toužím alespoň po té jedné holčičce![]()
No to nevim,manža je ze dvou kluků,švagr dělá taky samé chlapečky tak ten můj si myslim že ta šance na 2 kluky je daleko vyšší,ale brala bych 2 princezny,to je pravda ![]()
kacabus píše:smurfka píše:kacabus píše:U Kuby jsme taky chtěli oba holku, ale je to fakt zlatíčko a je moc hodný. Ted to hlavně nechci vědět, co to bude, chci alespon jednou překvanení
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
snad to vydržím
![]()
![]()
![]()
tak to bych nevydržela..já to rozhodně chci vědět..taky at mužem nakupovat a tak. ![]()
ahoj holky, tak já také těhu a TP někdy koncem června…zatím nemám gyndařem potvrzeno…ale koukám, kolik nás tu je na emiminu ![]()
Ahojky,no jo,myslím si že se budem v červnu prát o porodnice,ale je to dobře,jsem ráda že nebudu rodit miminka do zimy ![]()
jinak na krev (kvuli vvv ) za dva týdny a na další utz až za 4 tydny..to je hruza..celý měsíc ji neuvidím..