Čekáme miminko/a v červnu 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
19.11.11 22:42

Ahojky holky,je tu nějak mrtvo,co je u vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.11.11 09:32

taky jsem si všimla..
no u mě nic..jdu na kontrolu až 1.12 a na screnning až 7.12..strašně se bojím jestli je všechno fajn ( nejvíc ZT) protože poslední kontrola byla 1.11 a já pořád nemám žádný příznaky. neroste mi bricho, nebolí mě prsa, není mi špatně :nevim: tak nevim jesti patřím mezi ty štastné, nebo jestli se něco deje.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
3089
20.11.11 22:54

Jé no tak to ti vlastně i závidím :mrgreen: ,mě je špatně skoro pořád :poblion: ,je to děs,navíc bolavá prsa,závratě a děsná únava,až do minulého týdne špinění z hematomu,no stojí to za to :evil: . Ale je fakt že když mi náhodou nic neni tak už mám také strach,takže se ti nedivím,ale myslím si že pokud nemáš nějaké problémy,krvácení nebo tak,tak by to mělo být ok,navíc když čekáš jen jedno mimi tak to je ještě brzy na bříško :wink: Já se dozvím zítra kdy půjdu na ten screening,jedu ještě na ultrazvuk do CARu tak mě rovnou objednají,je to v té samé klinice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.11.11 06:42
Maia22 píše:
Jé no tak to ti vlastně i závidím :mrgreen: ,mě je špatně skoro pořád :poblion: ,je to děs,navíc bolavá prsa,závratě a děsná únava,až do minulého týdne špinění z hematomu,no stojí to za to :evil: . Ale je fakt že když mi náhodou nic neni tak už mám také strach,takže se ti nedivím,ale myslím si že pokud nemáš nějaké problémy,krvácení nebo tak,tak by to mělo být ok,navíc když čekáš jen jedno mimi tak to je ještě brzy na bříško :wink: Já se dozvím zítra kdy půjdu na ten screening,jedu ještě na ultrazvuk do CARu tak mě rovnou objednají,je to v té samé klinice.

no žádný problém nenám..špinila jsem jen dvakrát a to už dávno..poslední dobou nee..ale u ZT není žádný příznak.. :nevim: tak právě proto..ale snad bude vše oka..já ten týden a půl nepřežiju :lol: JInak já jdu na screnning do Olomouce..už se těším až to uvidím, jak to vubec vypadá..

• Citovat
  • Upravit
6362
21.11.11 09:28

ahoj holky, mně je také pořád zle a zítra jdu na UTZ, tak se uvidí jak jsme na tom…tak ať nám to všem dobře vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.11.11 09:49
mamkasl píše:
ahoj holky, mně je také pořád zle a zítra jdu na UTZ, tak se uvidí jak jsme na tom…tak ať nám to všem dobře vyjde :-)

tak až je vše oka. v kterém tydnu jdes na KO?

• Citovat
  • Upravit
6362
21.11.11 13:16
smurfka píše:
mamkasl píše:
ahoj holky, mně je také pořád zle a zítra jdu na UTZ, tak se uvidí jak jsme na tom…tak ať nám to všem dobře vyjde :-)
tak až je vše oka. v kterém tydnu jdes na KO?

to mi asi řekne zítra, ale teď jsem snad 9tý nebo 10tý týden myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
21.11.11 20:02

Ahojky holky,tak jsem dnes byla na poslední kontrole v CARu,miminka jsou už pěkná,jsem 10+1tt ale mimča odpovídají 10+4tt a 9.12. nás čeká první velký utz tak jsem zvědavá jestli nám mimča ukážou co mají tam dole :mrgreen:
Smurfko i zamlklý potrat se projevuje po delší době tím že žena začne špinit nebo krvácet,musí to někudy ven,ale neboj,to tvůj případ nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
21.11.11 20:03
:srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.11.11 20:07

jééé Mají gratulace..
já jdu na velký utz 7.12 ale myslím že pokud nebude trčet přímo pindlík tak pohlaví neřeknou..ani bych na to moc nespolehala, pokud by mi rekli..podle me je jeste brzo..
Jinak dle přečtených článku ZT opravdu ani po delší době nemusí mít příznaky..pozná se až podle utz a pak jdeš hned na revizi..Některé tedy poznat jdou ale nekteré nemusí..
ale samozřejmě doufám že mě nic takového nepotká, ale strach tam je, zvlášt pokud mimi nevidíš dýl jak měsíc.. :-?

• Citovat
  • Upravit
smurfka
21.11.11 20:07
Maia22 píše: :srdce: :srdce:

ježís ty jsou velký..si neumím představit jak se tam vlezou až budou větší:o))) si budou štouchat do ok..:o)

• Citovat
  • Upravit
3089
21.11.11 20:12

Neboj se a na takovéhle věci vůbec nemysli! Jj jsou prý pěkní a mají dlouhé ruce a nohy :lol: No uvidíme,někdy prý se to pozná,někdy ne,také záleží na dr. a jeho zkušenostech,ono je to stejně jedno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.11.11 20:15
Maia22 píše:
Neboj se a na takovéhle věci vůbec nemysli! Jj jsou prý pěkní a mají dlouhé ruce a nohy :lol: No uvidíme,někdy prý se to pozná,někdy ne,také záleží na dr. a jeho zkušenostech,ono je to stejně jedno :wink:

jo poznat jde pouze kluk..když ti trčí pindík tak je to jasné..ale pokud nic netrčí tak to ještě neznamená že to je holka, protože pindík se ještě muze vyvinout..asi tak jsem to četla..

• Citovat
  • Upravit
3089
21.11.11 20:16

Mno stejně tam budou určitě trčet dva pindíci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
21.11.11 20:18

Budeme asi jen o dva dny od sebe těhu,ty už máš většího bobíska :wink:

• načítám...