Objevení // v listopadu 2011 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
987
26.11.11 15:25

Poprvé půjdu taky ve středu. A první test jsem měla ten samý, co máš vyfocený a taky mi ukázal to samé. Modlim se, aby bylo vše, jak má být. Jinak jsem šťastná moc :) A je strašně dojemné, jak se o mě teď všichni starají :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
26.11.11 15:27

Máš nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.11.11 15:45

Tak hodne stesti.

Mam, je mi porad na bliti, jsem nervni jak pes a bolej me prsa.

No, tak si to uzivej:) u nas to moc s 19 mesicnim ditetem moc dobre nejde:D ale manzel hodne pomaha, treba si bere malou ven abych mela hodku pro sebe a tak a ja mezi tim treba uvarim, nebo povesim pradlo vyzehlim a tak dokola. A jeste kdyz jde z prace bere nakupy a rano vstava driv aby mi osefoval Gitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
26.11.11 17:11

Mě docela žere žaludek po jídle a jsem dost unavená. Taky jsem přestala mít chuť na spoustu věcí, ale špatně mi naštěstí není. Ale zhoršila se mi pleť a ztěžkly vlasy :?
Tak to je manžel šikovný. Pro mě to jsou úplně nové zážitky, bude to naše první bejby a v přítelově bližší rodině dokonce první dítě po 27 letech, tak jsem zvědavá, kdo bude rozmazlovat nejvíc :)) A ty jsi už byla na kontrole nebo jdeš ve středu poprvé? Taky přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.11.11 21:06
clarrah píše:
Mě docela žere žaludek po jídle a jsem dost unavená. Taky jsem přestala mít chuť na spoustu věcí, ale špatně mi naštěstí není. Ale zhoršila se mi pleť a ztěžkly vlasy :?
Tak to je manžel šikovný. Pro mě to jsou úplně nové zážitky, bude to naše první bejby a v přítelově bližší rodině dokonce první dítě po 27 letech, tak jsem zvědavá, kdo bude rozmazlovat nejvíc :)) A ty jsi už byla na kontrole nebo jdeš ve středu poprvé? Taky přeju hodně štěstí.

:) to je nejkrasnejsi obdobi, to si uzivej:) pekne nohy na stul a obcas to chce zahekat, aby manzel trochu opecovaval :D po porodu se clovek pomalu nezastavi:)

a po 27 letech? :) tak to bude benjaminek, no vsak tat to ma byt:))

jj poprve, teda uz jsem byla u kamarada na UZ tak tam neco videl:D :srdce: ale nestihli jsme to zmerit, atd. no uz at je streda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5754
26.11.11 21:15

Ahoj :mavam:
Já taky hlásím // v listopadu :D
Mon Ahoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.11.11 21:20

Janí :mavam: jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5754
26.11.11 21:30

Zatím pořád v pohodě. Jen když jsem šla dnes na procházku lesem a celkem do kopců, tak jsem musela častěji zastavovat a rozdejchat se :lol: Jinak mě píchalo v boku :lol: No, ale to je zatím tak jediné, co mi je.
U Teri jsem to měla taky tak, jen mě občas pálila žáha, ale měla jsem s sebou vždy zásobu Rennie a byl klid.
A co ty, jak si užíváš pohody a klidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5754
26.11.11 21:35

Mě snad trocha samoty čeká zítra. Manžel vezme Teri na výlet a já budu mít čas na žehlení, vytření, zadělání dalších těst a pak asi na spaní, nebo co se mi zrovna bude chtít :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.11.11 21:56

Jani: diky, super :) par veci jsem stihla, ale zitra je taky den. Potrebovala bych to takhle casteji:D.
A ty si zitra koukej uzit samotu!:) a ne zase makat, prace neutece, nema nozicky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5754
26.11.11 22:43

Mon Tak to je prima :D
Máš pravdu, asi si zítra udělám i čas jen na sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
27.11.11 09:23

To je fajn, že se nám to tady takhle pomalu rozjíždí :) Vítám tě, Jani. Já si v podstatě vybrala to nejlepší období na těhotenství, protože končím Bc. studium, takže pracuju na bakalářce, akorát teda státnice začátkem června, to už budu pěkně funět, ale co, moje máma i tchyně to tak měly taky a zvládly, tak co bych to nezvládla já ;) Navíc mám (ne)výhodu prvního, takže času na odpočinek je spousta. Jeee, jak já se těším na oznamování rodině. Ale až po návštěvě dr ve středu. Jak to máte vy? Už všichni ví nebo tradičně čekáte do konce prvního trimestru, aby se to nezakřiklo? Jani, kdy jdeš k dr ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5754
27.11.11 13:35

clarrah k doktoru ještě nevím, musím se objednat a hlavně chci chodit k jinému, než kterého tu mám na dosah. Ten už je dost starý a ta sestra u něj je pořádná čarodějnice. Normálně mi tyká (sestra) a pořád mele nějaký blbosti a pomlouvá a když někdo něco chce, tak se tváří děsně otráveně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.11.11 13:37

Jani: tak to bych ji poslala nekam:D a odpocivej na zehleni se vyprdni!:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5754
27.11.11 14:16

Mon: Jo, ona je fakt děsná a proto tam nechci chodit a ani ten doktor není nic moc. Když jsem přenášela a vůbec jsem se neotvírala, tak se mě ptal, jestli jsem si opravdu jistá, že jsem počala se svým manželem :roll: No, když se mě takhle ptal, tak jsem se cítila fakt dost blbě :oops:
A jdu na úklid, však ty taky nějak zvlášť neodpočíváš :D Já jsem ráda, že vypadli a mám volnej byt a už jen to je pro mne pohoda a že u toho musím uklízet, tak to ani tak neva. Nu, dost řečí, jdu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí