Oblečení 80. let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10848
9.8.11 13:36

osmdesátý to byl fakt děs. zářný příklad jsou třeba holky z detektivek o Schimanském - fakt příšernosti :) kudrnatou paruku by to chtělo a nebo jen natoč vlasy na natáčky a moc to nerozčesej at jsou tam vidět ty kudrliny. hadry . vyhrab halvně nějaký příšerný materiál, ty tendrát frčely :)

Leo - slunečnice a tunika - to jsou květinový děti- to byla krásná móda, proto tomu běsu v osmdesátých letech :)

pa

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Rampepurna
9.8.11 13:39

Čauky, já bych se švíkla „na madonnu“, takže pořádnej krejzy makeup, natupírovanou ofinu, na hlavu palmičku natupírovat na stranu, všechny náramky, co najdu, tričko s nápisem, přes něj pásek, minisukni z trička, síťovaný punčocháče, dole ustřihnout, kecky, každou tkaničku jinou

tady zkus nasosat inspiraci :mrgreen:

http://www.google.cz/search?…

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. Rampepurna
9.8.11 13:41
Jura007 píše:
Oblečení z roku 1985 můžete prohlídnout třeba tady - úplně první videoklip Lucie Bílé… :mrgreen:http://www.youtube.com/watch?…

Jak pán pěkně paří na piáno 8-)

• Citovat
  • Upravit
12272
9.8.11 13:41

taky haleny s vycpávkami a tuna řasenky na řasy. Já si kupovala takovou tu tubičkou s kartáčkem myslím od Reginy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Rampepurna
9.8.11 13:47

Čtu z definice:
plísňáky
návleky na lejtka
nadměrné svetry
mrkváče a turecký gatě
neonový doplňky
brejle
shrnutý podkolenky dole
korále, náramky

http://www.liketotally80s.com/…-trends.html

• Citovat
  • Upravit
734
9.8.11 13:52
Katrinka píše:
AdelQa píše:
My jsme s holkama dělaly nedávno soukr. večírek ve stylu „osmdesátek a devadesátek“… já jsem měla takový metlošský oblečení, džínovou vestu, rifle mrkve, pak dlouho paruku, to dříf jelo, ty hára :-) Pak měly holky např. šusťákovku, takovou tu jaxe dříf nosila, ty děsný.. čelenku, culík nastranu, nebo drezík cvičební, cvičky, halenky s mrtě vycpávkama, takový ty silonový, to frčelo.. brejle.. no třeba něco vymyslíš :-)
Přihazuju foto 8-)
Adel, to mazec šusťákovka, takovou jsem měla v 15-ti na běžkách :pankac:

:mrgreen: Kámoška jí koupila v sekáči a prodavačka prohlásila úplně vážně: „Ta je fajnová, s tou ještě naděláte parádu!“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
9.8.11 16:14
harpyje píše:
osmdesátý to byl fakt děs. zářný příklad jsou třeba holky z detektivek o Schimanském - fakt příšernosti :) kudrnatou paruku by to chtělo a nebo jen natoč vlasy na natáčky a moc to nerozčesej at jsou tam vidět ty kudrliny. hadry . vyhrab halvně nějaký příšerný materiál, ty tendrát frčely :)

Leo - slunečnice a tunika - to jsou květinový děti- to byla krásná móda, proto tomu běsu v osmdesátých letech :)

pa

har.

jo mas pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
9.8.11 22:17

Nebo si vzpomeňte na oblečení,když Zagorová,Hložek a Kotvald zpívali hitovku Holky z naší školky-lesklé oblečení…barevné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vikar
8.9.11 10:28

Diskuse

Zdravim! To jste si na ten vecirek mohla vzit cvicebni ubor,modre trenyrky,bile triko a bile podkolenky.

• Citovat
  • Upravit
6639
17.2.15 15:45

retro šaty

Oživuji diskuzi, holky jdeme na retro ples, myslíte že tyto šaty by se daly zahrnout do 80.let? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
17.2.15 15:48

@Lasislava1 to jsou tak sedmdesátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
30.3.17 20:46

Jsou prosím tohle 80-90 léta?