Oblečení 80. let
- Fotoalbum (12)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
osmdesátý to byl fakt děs. zářný příklad jsou třeba holky z detektivek o Schimanském - fakt příšernosti
kudrnatou paruku by to chtělo a nebo jen natoč vlasy na natáčky a moc to nerozčesej at jsou tam vidět ty kudrliny. hadry . vyhrab halvně nějaký příšerný materiál, ty tendrát frčely ![]()
Leo - slunečnice a tunika - to jsou květinový děti- to byla krásná móda, proto tomu běsu v osmdesátých letech ![]()
pa
har.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky, já bych se švíkla „na madonnu“, takže pořádnej krejzy makeup, natupírovanou ofinu, na hlavu palmičku natupírovat na stranu, všechny náramky, co najdu, tričko s nápisem, přes něj pásek, minisukni z trička, síťovaný punčocháče, dole ustřihnout, kecky, každou tkaničku jinou
tady zkus nasosat inspiraci ![]()
- Citovat
- Upravit
Jura007 píše:
Oblečení z roku 1985 můžete prohlídnout třeba tady - úplně první videoklip Lucie Bílé…http://www.youtube.com/watch?…
Jak pán pěkně paří na piáno ![]()
- Citovat
- Upravit
taky haleny s vycpávkami a tuna řasenky na řasy. Já si kupovala takovou tu tubičkou s kartáčkem myslím od Reginy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čtu z definice:
plísňáky
návleky na lejtka
nadměrné svetry
mrkváče a turecký gatě
neonový doplňky
brejle
shrnutý podkolenky dole
korále, náramky
- Citovat
- Upravit
Katrinka píše:AdelQa píše:Adel, to mazec šusťákovka, takovou jsem měla v 15-ti na běžkách
My jsme s holkama dělaly nedávno soukr. večírek ve stylu „osmdesátek a devadesátek“… já jsem měla takový metlošský oblečení, džínovou vestu, rifle mrkve, pak dlouho paruku, to dříf jelo, ty háraPak měly holky např. šusťákovku, takovou tu jaxe dříf nosila, ty děsný.. čelenku, culík nastranu, nebo drezík cvičební, cvičky, halenky s mrtě vycpávkama, takový ty silonový, to frčelo.. brejle.. no třeba něco vymyslíš
Přihazuju foto
Kámoška jí koupila v sekáči a prodavačka prohlásila úplně vážně: „Ta je fajnová, s tou ještě naděláte parádu!“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
harpyje píše:
osmdesátý to byl fakt děs. zářný příklad jsou třeba holky z detektivek o Schimanském - fakt příšernostikudrnatou paruku by to chtělo a nebo jen natoč vlasy na natáčky a moc to nerozčesej at jsou tam vidět ty kudrliny. hadry . vyhrab halvně nějaký příšerný materiál, ty tendrát frčely
![]()
Leo - slunečnice a tunika - to jsou květinový děti- to byla krásná móda, proto tomu běsu v osmdesátých letech
pa
har.
jo mas pravdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo si vzpomeňte na oblečení,když Zagorová,Hložek a Kotvald zpívali hitovku Holky z naší školky-lesklé oblečení…barevné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diskuse
Zdravim! To jste si na ten vecirek mohla vzit cvicebni ubor,modre trenyrky,bile triko a bile podkolenky.
- Citovat
- Upravit
retro šaty
Oživuji diskuzi, holky jdeme na retro ples, myslíte že tyto šaty by se daly zahrnout do 80.let? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit