Oblečení pro miminka z druhé ruky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3956
7.8.11 12:00

Oblečení pro miminka

Ahoj, připravuji se na příchod miminka a nemam finance na novou vybavicku. Hodne daji znami, ale obleceni budu muset dokupovat. Mate zkusenosti s nejakym eshopem, kde prodavaji pouzite zbozi a nejsou to zadne hadry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
7.8.11 12:05

zkusenost nemam, ale hodila jsem do guuglu detsky secondhand a vyjelo spousta odkazu… namatkou treba toto vypada dobre: http://www.brumla.cz/search.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
7.8.11 12:05

můžu doporučit mimibazar, s tím že tam zadej lokalitu město poblíž kterého bydlíš a můžeš si zkouknout věcičky osobně, maminky s tím nemají problém, také takhle nakupuji, a věci jsou v podstatě jako nové, ta mimča to nestihnou zničit :hug:
a nakoupíš tak za pár korun, a pokud to budeš mít s osobním odběrem, ještě ušetříš na poštovném :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.8.11 12:08

Našla bych někoho na mimibazaru nebo na aukru, kdo prodává balík po svých dětech, jsou to výhodné balíky většinou po jednom dítěti. Když ti to oblečení bude vyhovovat, můžeš se domluvit na stálém odběru oblečků do budoucna. Musíš ale hledat, nemám přehled, kolik takových nabídek tam je a určitě o ně bude zájem. Občas na ně náhodně narazím.
Já osobně se na MMB vyhýbám těm, co nenabízejí po svých dětech, protože to je klasický sekáč a ti lidi to zboží neznají jako maminy po svých dětech.
A hlavně pročítej hodnocení! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
7.8.11 12:15

Já jsem v podstatě celou výbavičku koupila přes Aukro, dají se tam koupit moc pěkné věcičky a za levno. A něco jsem dokoupila i na Mimibazaru, sice mi to tam přišlo o něco dražší než na Aukru, ale zase věci přímo od maminek a moc pěkné. Sháněla jsem malé velikosti (pod 50) a ty jsem moc jinde než na Mimibazaru nenašla. Ještě můžeš mrknout tady:http://www.detsky-svet.com/. Můžeš tam nakupovat 14 dní a za jednotné poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
7.8.11 12:19

Já jednou nakupovala tady - baby-hrabos.cz.
A taky doporučím hlavně mimibazar. Oblečení na novorozence, zvlášť pokud jsou třeba jen po jednom dítěti, bývají většinou krásné, nezničené a jako nové. Aspoň já mám tedy zkušenosti s nakupováním tam dobré. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
7.8.11 12:29

Ahoj,
oblečení nakupuji hlavně na mimibazaru a na aukru. Oboje doporučuji. Za bezvadnou cenu seženeš všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
7.8.11 12:38

Myslím že i na bazos.cz se občas objeví nějaký ten balík kompletního oblečení na určitý věk, případně rozděleno dle pohlaví miminka, dle ročního období a tak…,ale zkušenost nemám, švagrová pracuje v sekáči, tak mi schovává hromady nepoužitého, kvalitního oblečení za pár korun pod pultem… Případně můžes zkusit i nějaky kamenný second-hand u vás jestli máte…najdou se tam i nové věcičky za 20-40 kč, u nás je dobrý třeba Bellitex nebo outlet Charley…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.8.11 13:38

www.modrykonik.cz nošené levné
www.mimibazar.cz nošené, nové a levné
www.aukro.cz aukce, občas se podaří vydražit za málo :wink:
www.ebutik.cz
www.mimitextil.cz levné, nové i nošené :palec:
www.laclik.cz :palec:
toho je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
7.8.11 13:50

Dobře se dá nakoupit na aukru, celé sety oblečení za pár korun. A co čekáš, holku, kluka? Třeba tady je set 30ks 0-6 měsíců. Jen je potřeba mít na aukru ověřenou registraci.

Ještě třeba tady .

Zadej si tam do hledáčku set oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
7.8.11 20:16

myslím že hodně oblečků se dá nakoupit na aukru jak je psáno níže, pak taky na různých bazarech- záleží jakou máte cenovou přestavu a jak jste náročná. určitě bych nakupovala jen od inzerentů s dobrým hodnocením- bohužel podvodníků je spousta. nebo najít maminku v oklolí a jít si vybrat osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Benoga
25.8.11 13:21

Zkus eshop mimitextil. Je to dovoz z anglie.

• Citovat
  • Upravit
20518
26.8.11 21:19

Na aukru se dá i dohledat, jestli je třeba prodejce ze stejné lokality, takže si můžeš věci osobně převzít, a odpadne ještě poštovné. A pak si třeba domluvit i pravidelný odběr podle toho, jak vaše dětičky porostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.8.11 14:16

já převážně nakupovala na mimiaukce, na tyhle malý miminka se tam dá sehnat pěknej balíček věcí za málo peněz, nebo mimibazar, nebo laclik.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat