Brno - dětský bazar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2852
6.8.11 13:53

Brno- dětský bazar

nevíte náhodou o nějakém dobrém bazárku(ne second handu) dětských věcí v Brně? Chtěla bych prodat papučky a nějaké oblečky. děkuji za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2895
6.8.11 14:14

A proč ne tady na emiminu? :-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
6.8.11 14:49

protože tady na e-miminu jsem to zkušela a nikdo se mi neozval. Přijde mi že tu snad i ten bazárek ruší, či co, nemůžu pomalu nikde najít odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
6.8.11 15:19

Ahoj,
nevím jak v Brně, ale tady v Praze dostaneš dost málo za věci dané do bazárku na prodej a to nemluvím o tom, že někteří chtějí i něco jako vstupní poplatek. Být tebou, zkusím věci prodat přes aukro, mimibazar nebo mimiaukce. Já takhle prodala vždy a vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
6.8.11 17:50
smudlinky píše:
protože tady na e-miminu jsem to zkušela a nikdo se mi neozval. Přijde mi že tu snad i ten bazárek ruší, či co, nemůžu pomalu nikde najít odkaz.

Ba naopak, Bazárek se časem dočká lepšího vyhledávání a více kategorií pro jednodušší orientaci. A dostaneš se do něj snadno - nahoře na hlavní liště „Bazárek“ 8-)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
6.8.11 19:05

bohužel, pokud jdu na net přes mozillu, tak bazárek a pár dalších :cry: nevidím.
když jdu přes google chrom, tak zase nepřečtu text inzerátu.

Příspěvek upraven 06.08.11 v 19:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
6.8.11 19:40

ahoj, zkus v Kr. poli na Dobráku obchůdek Děti a sport

• Citovat
  • Upravit
2852
9.8.11 12:33

nikde jinde nic neznáte? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.15 10:53

Dětská bunda Brno

Ahoj, poradíte mi, prosím, kde v Brně sehnat dětské bundy za rozumnou cenu? Potřebuju bundu na holčičku vel. 128 a vážně se mi nechce dát 600 ve sportu, když za rok bude potřebovat novou. I Genesis sekáče v centru jsem obešla, sehnala jsem sice nádherný kabátek, ale nepromokavou bundu s lehkou podšívkou ne. Budu ráda za každý tip. Úsměv Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
13.4.15 11:52

@aleictaest zkuste bazar u semilassa, ale paní má dražší věci, bazárky a genesis jsou o štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat