Značka OKAY - odkud je?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Značka OKAY - odkud je?
Ahoj všem, nevíte prosím odkud je značka kojeneckého oblečení OKAY? Jestli z nějakého řetězce nebo polská, vietnamská, jiná..? A jak jste s těmito věcmi spokojení? Sešlo se mi doma pár těchto oblečků a viděla jsem další i na mmb, tak by mě zajímalo, jestli vydrží pěkné a střihy jsou pohodlné. Děkuji.
Příspěvek upraven 10.12.13 v 13:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
pokud se neplatu tak to bude diskont s oblečením Kik, nevím kde se vyrábí, ale pár věcí od nich máme taky a přijdou mi docela přijatelné (hlavně v porovnání s cenou)
- Citovat
- Upravit
Kupuje občas v KIK, odkud jsou nevím, ale jsem celkem spokojená.
Hlavně trička do školky - vydrží a za super peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže Kik, tam jsem se zatím nedostala, tak to neznám. Na Kik jsem teda nečetla moc pozitivní ohlasy, ale ty oblečky co mám vypadají celkem dobře. Díky za odpovědi!! ![]()
Příspěvek upraven 10.12.13 v 13:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ave píše:
Kupuje občas v KIK, odkud jsou nevím, ale jsem celkem spokojená.
Hlavně trička do školky - vydrží a za super peníze.
My máme taky pár věcí z Kiku, zatím to drží a ani se mi to neopralo
Myslím, že je jedno, kde se to vyrábí, hlavně, že je to kvalitní. Spousta značkových obchodů má výrobu v Indii, Bangladéši apod., pt tam je levná pracovní síla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ju a ještě rada..od bývalé zaměstnankyně Kiku..
kontrolujte oblečky poctivě..někdy se stávalo, že byli špatně šité..ale pokud neco takoveho zjistite az doma, schovejte cedulku s cenou, pokud nemate uctenku nemelo by vadit..muzete si zbozi nechat vymenit, vybrat jine nebo vratit penizky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem byla se vším zatím vždy spokojena, dobrá kvalita, za velmi příznivou cenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco z Kiku máme, ale ten matroš se mi na některých věcech tam nezdá. Některé jsou tedy fajn, ale na všech je kupodivu psaná 100% bavlna, prostě to chce pořádně prohlídnout a ohmatat, z mimáče bych tuhle značku nekupovala, jistější je to „naživo“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětské věcičky z Kiku za nás pohoda. Kvalita u věcí pro dospělé dle mě už taková není ![]()
Ale ty dětské hadříky fakt kvalita za tu cenu super. A hlavně se mi tam líbí, že už i na úplné prcky mají občas pěkné módní výstřelky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je pravda že ten matroš je takový zvláštní pevný. Zkusím to jít okouknout přímo do obchodu.
Příspěvek upraven 10.12.13 v 13:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, určitě je to KIK, bývá většinou u Penny marketů. Já jsem si tam nakoupila i něco těhotenského oblečení. Něco mají jako hadr, něco je příjemné. Taky jsem dostala jedno bodýčko a i když je na něm 100% bavlna, na omak se mi to moc nezdá. Ale až začnu opravdu nakupovat na miminko, tak tam určitě taky zajdu. Já ho hlavně mám jen 5km od vesnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejhezčí věci tam mají na miminka tak do půl roku. Vždycky se mi tam líbí ty jejich plyšové dupačky a je to o polovinu levnější než třeba Chiccu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Často si tam koupím i něco pro sebe, naposledy pěkné žabky za 60 Kč
Taky tam kupujeme domácí potřeby, hračky, papírnictví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo s těma hračkama a papírnictvím se přidávám. Když jedu za známou, co má malé holky, tak jim tam sem tam něco koupím.
MUFICE píše: Často si tam koupím i něco pro sebe, naposledy pěkné žabky za 60 KčTaky tam kupujeme domácí potřeby, hračky, papírnictví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit