"Sekáč" - Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
"Sekáč" - Ostrava
Maminky Ostravačky, zrovna jsem četla článek na serveru pro ženy o outfitech ze sekáče.
Musím říct, že sekáče zrovna nemusím, mám k tomu odpor, ale to jsou takové ty zapadlé zapáchající obchůdky.
Ale nějaké holky z diskuze z Bavlněných plenek, nakupují v megasekáčích, kde mají dobré úlovky, ale to je okolí Prahy. Víte některá o nějakém lepším v Ostravě?
Nebo jaké máte zkušenosti se „sekáčema“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj
tak ja sekace moc nemusim, ale u nas v Hrabuvce chodim do jednoho, kde vozi veci z UK a maji tam same znackove veci pro decka jako Next Gap, Girl2Girl atd a pro dospele taky.
Ceny nejsou dramaticke, veci maji super stav, navic se s prodavackou vzdy jde domluvit, ze pokud mi obleceni nesedi po vyzkouseni doma, nebo male tak ho donesu zpet a vymenime nebo vrati penize.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodím do třídírny second-handu. Bohužel je to od Ostravy dál.
Ale ač nejsem sekáčový typ a obvykle nemám nos na úlovky, tak jsem se do toho skoro zamilovala. Za 70 Kč/kilo.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je ve Spalicku v druhem patre, jsou tam dva vedle sebe, oba stejny majitel, ale ja chodim do toho vetsiho.
Bodlinko kde je ta tridirna?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taminka píše:
Je ve Spalicku v druhem patre, jsou tam dva vedle sebe, oba stejny majitel, ale ja chodim do toho vetsiho.Bodlinko kde je ta tridirna?
Zbýšov u Brna. Jednou za měsíc mají „výprodej“, pustí tam veřejnost, dostaneš pytel a můžeš „lovit“. Mají to už předtříděné do košů, ale ve finále je to stejně namíchané, minule jsem našla super sukni v pánských kalhotech. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- bodlinka - píše:Taminka píše:Zbýšov u Brna. Jednou za měsíc mají „výprodej“, pustí tam veřejnost, dostaneš pytel a můžeš „lovit“. Mají to už předtříděné do košů, ale ve finále je to stejně namíchané, minule jsem našla super sukni v pánských kalhotech.
Je ve Spalicku v druhem patre, jsou tam dva vedle sebe, oba stejny majitel, ale ja chodim do toho vetsiho.Bodlinko kde je ta tridirna?
aha a kdy cca bude pristi vyprodej vis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taminka píše:- bodlinka - píše:aha a kdy cca bude pristi vyprodej vis?Taminka píše:Zbýšov u Brna. Jednou za měsíc mají „výprodej“, pustí tam veřejnost, dostaneš pytel a můžeš „lovit“. Mají to už předtříděné do košů, ale ve finále je to stejně namíchané, minule jsem našla super sukni v pánských kalhotech.
26.8. od 15 do 18 hodin, 27.8. od 8 do 14 hodin. Doplňují průběžně, dav je tam pořád. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taminka píše:
Díky moc, taky tam zkusím kouknout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
výkup v seconhandu
Dobrý den,
chěla jsem se zeptat, kdysi jsem slyšela o nějakem sekáči v Ostravě, který vykupuje věci od lidí, jen mi nebylo řečeno, kde přesně je. Něvíte to náhodou někdo??
Předem díky ![]()
- Citovat
- Upravit
Jeden je v porube naproti krevniho centra,jmenuje se bazar mix… jinak je jako jediny v Ove nekomisni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit