"Sekáč" - Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4742
17.7.11 17:29

"Sekáč" - Ostrava

Maminky Ostravačky, zrovna jsem četla článek na serveru pro ženy o outfitech ze sekáče.
Musím říct, že sekáče zrovna nemusím, mám k tomu odpor, ale to jsou takové ty zapadlé zapáchající obchůdky.
Ale nějaké holky z diskuze z Bavlněných plenek, nakupují v megasekáčích, kde mají dobré úlovky, ale to je okolí Prahy. Víte některá o nějakém lepším v Ostravě?
Nebo jaké máte zkušenosti se „sekáčema“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
17.7.11 18:40

Ahoj
tak ja sekace moc nemusim, ale u nas v Hrabuvce chodim do jednoho, kde vozi veci z UK a maji tam same znackove veci pro decka jako Next Gap, Girl2Girl atd a pro dospele taky.
Ceny nejsou dramaticke, veci maji super stav, navic se s prodavackou vzdy jde domluvit, ze pokud mi obleceni nesedi po vyzkouseni doma, nebo male tak ho donesu zpet a vymenime nebo vrati penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.7.11 19:24

Já chodím do třídírny second-handu. Bohužel je to od Ostravy dál. :oops: Ale ač nejsem sekáčový typ a obvykle nemám nos na úlovky, tak jsem se do toho skoro zamilovala. Za 70 Kč/kilo. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
17.7.11 19:28

A kde přesně v Hrabůvce je? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.7.11 19:30

Je ve Spalicku v druhem patre, jsou tam dva vedle sebe, oba stejny majitel, ale ja chodim do toho vetsiho.

Bodlinko kde je ta tridirna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
17.7.11 19:43

Tak Špalíček okouknu, díky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.7.11 19:48
Taminka píše:
Je ve Spalicku v druhem patre, jsou tam dva vedle sebe, oba stejny majitel, ale ja chodim do toho vetsiho.Bodlinko kde je ta tridirna?

Zbýšov u Brna. Jednou za měsíc mají „výprodej“, pustí tam veřejnost, dostaneš pytel a můžeš „lovit“. Mají to už předtříděné do košů, ale ve finále je to stejně namíchané, minule jsem našla super sukni v pánských kalhotech. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.7.11 20:07
- bodlinka - píše:
Taminka píše:
Je ve Spalicku v druhem patre, jsou tam dva vedle sebe, oba stejny majitel, ale ja chodim do toho vetsiho.Bodlinko kde je ta tridirna?
Zbýšov u Brna. Jednou za měsíc mají „výprodej“, pustí tam veřejnost, dostaneš pytel a můžeš „lovit“. Mají to už předtříděné do košů, ale ve finále je to stejně namíchané, minule jsem našla super sukni v pánských kalhotech. :mrgreen:

aha a kdy cca bude pristi vyprodej vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.7.11 20:39
Taminka píše:
- bodlinka - píše:
Taminka píše:
Zbýšov u Brna. Jednou za měsíc mají „výprodej“, pustí tam veřejnost, dostaneš pytel a můžeš „lovit“. Mají to už předtříděné do košů, ale ve finále je to stejně namíchané, minule jsem našla super sukni v pánských kalhotech. :mrgreen:
aha a kdy cca bude pristi vyprodej vis?

26.8. od 15 do 18 hodin, 27.8. od 8 do 14 hodin. Doplňují průběžně, dav je tam pořád. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
18.7.11 08:06
Taminka píše:

Díky moc, taky tam zkusím kouknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zabka126
23.10.11 08:05

výkup v seconhandu

Dobrý den,
chěla jsem se zeptat, kdysi jsem slyšela o nějakem sekáči v Ostravě, který vykupuje věci od lidí, jen mi nebylo řečeno, kde přesně je. Něvíte to náhodou někdo??
Předem díky :)

• Citovat
  • Upravit
3905
23.10.11 08:25

Jeden je v porube naproti krevniho centra,jmenuje se bazar mix… jinak je jako jediny v Ove nekomisni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zabka126
23.10.11 10:14

Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
3905
30.10.11 22:12

Neni zac :wink: :mavam:

• načítám...