Bonprix šaty
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Bonprix šaty
Ahoj všem
V Bonprix jsem našla tyto šaty http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?… nebo pak tyto http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?… Moc se mi líbí a prosím o zkušenosti nejlépe se stejnýma šatama. Dííííky
Jdu v září na svatbu a chtěla bych si koupit šaty. V kamenném obchodě jsem nesehnala nic, co by se mi líbilo, nebo když už se mi to líbí, nesedí mi to. Nemůžu mít nic přestřiženého pod prsama a pak volné…vypadám těhotně a v krámech snad nic jiného neprodávají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
konkrétně tyhle šaty neznám, ale z mých zkušeností z bonprix:
- velikost je u některého zboží cca o 1 číslo větší
- někdy neodpovídají barvy
já třeba objednala pískový svetřík a je šedozelený
, loni jsme brala letní šaty (teď už jsem je v nabídce nenašla) a přišlo děsné střevo, vůbec ne ty šik šaty z letáku
(zboží jsem vracela)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bonpix - velikosti nesedi, fotografa maj opravdu sikovneho - zbozi vypada jinak ![]()
Vracela jsem celou zasilku a jeste jsem prisla o nemale postovne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já z Bonprixu kupuji často a zatím spokojenost. Je pravda, že si často pročítám ty recenze pod zbožím a pokud tam píšou, že ta věc je o číslo větší, či menší, řídím se podle těch komentářů a zatím spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy mi nepřišlo hezké zboží. Neodpovídá fotkám. Jsou to děsný hadry z děsných látek. Ale nafocené dobře… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám z bonprix plno věcí a jsem spokojená, vracela jsem jen minimum věcí…a to vždy objednávám pro víc lidí,za mě bonprix doporučuju!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem vracela téměř všechno co jsem si z Bon Prixu objednala, jak píšou holky, nesedí velikost, barva, materiál na nic… Ale letos jsem to podlouhé době riskla a objednala jsem si riflové šaty, které jsou super, proti nim nemůžu říct ani slovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jasne, je to nahoda, ale potom, kdyz parkrat vracis, tak se jen za to postovne da poridit supr vec jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám letos taky štěstí. Poprvé mi od nich přišlo něco k světu. Plavky-tankiny. Ale jinak je to fakt bída…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám z Bonprixu dost podobné šaty. Velikostí i barvou odpovídaly, i mně seděly. Jediné, co mi vadí, je délka, jsem totiž malá, 160 cm, a modelky na obrázcích mají většinou kolem 170-180 cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky. Já si pročetla recenze i na bonprix u daných šatů. Tam právě tyhle dva modely vychází dobře. Objednávala bych si o velikost menší.Nikdy jsem neobjednávala přes net oblečení, nemám zrovna vyloženě konfekční a souměrnou postavu. Tak to asi risknu no
Škoda, že tu tyhle šaty nikdo nemá, fotka z reálu by se hodila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak vrátit je můžeš vždycky. Mě ale u toho vracení štve, že stejně platíš poštovný a trvá jim věky, než ti vrátí peníze… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě bonprix taky nenadchnul. Nejsem zádná modelka, kileček navíc mám dost a zjistila jsem. Že si vše musím prostě zkusit. Ona sice velikost může odpovídat, ale střih třeba ne… Ke všemu mám velká prsa a tak mám nahoře o 3 čísla větší velikost než třeba kalhoty.
Z bonprixu jsem zkusila podprsenky a vracela jsem je všechny. Hrozný hadr a velikosti k smíchu. Objednávala jsem i kamarádkám a vel. 85F seděla slečně která má 75C ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak je to s velikostmi v Bonprix. Normálně si kupuji v obchodech typu Orsay nejčastěji velikost 40 a podle tabulky Bonprix mi vychází boky na 42, pas na 44 a prsa dokonce na 46
. Chci si koupit přesně ty šatky z původního příspěvku a nevím, zda si koupit velikost, co nosím normálně nebo se řídit jejich tabulkou. Mátě někdo s velikostmi Bonprix zkušenost
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám zatím s Bonprix dobrou zkušenost. Naopak, riflová sukně je naprosto super, tu skoro nesundám ani doma, a že já příliš sukňová nikdy nebyla!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit