Bonprix šaty
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@KackaDoup tak tam jsou opravdu krásné šatky
ukládám stránku do záložek…jůů a stím srdíčkem ty šaty to je dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novomamina jsou paradni a nejen pro tehotne
![]()
ktere se srdickem myslis? ![]()
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup třeba tyto http://www.dudushop.cz/…e-cappuccino
Přijdou mi pro těhulku roztomilé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak minulou neděli jsem objednala a dnes dorazily..takže doba dodání ok…objednala jsem tu větší velikost, ale není to taková hrůza, přes bříško jak jsem chtěla jsou mi volnejší a přemýšlím že si k nim koupím teňunký pásek a bude…a materiál super takže já doporučuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novomamina jj ja mam s Bonprixem jen dobrou zkusenost. Jak co se doby dodani tyka tak i vraceni penez je rychle, taky asi za tyden
Jinak super, ze satky sedi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
CHOVÁNÍ ŘEZNICKÉHO PSA-to je Bonprix
Občas si z Bonprixu objednám. Loni v únoru jsem objednala (a předem zaplatila)džínové šaty. Napsali, že nejsou skladem, že zadali výrobci zakázku, ať počkám. Čekala jsem do května(!) Vracela jsem je kvůli velikosti, objednala jsem si tedy menší. Než se mi vrátili peníze na účet, trvalo to 4 týdny!
Po několika urgencích mi šaty KONEČNĚ přišly v srpnu(!) a byly děsné. Džínovina hnusná a šití také - žádná sexbomba, jako na obrázku.
Vrátila jsem je.
Jejich poplatek za poštovné je snad největší, jaký jsem kdy platila.
NEDOPORUČUJI. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@e.grubi tak na reklamaci, jakoukoliv, je ze zakona 30 dni, takze ty 4 tydny jsou dle meho ok.
takhle na zakazku jsem si tam nikdy nic sit nenechala, kdyz neco nebylo, nebylo. Ale jinak tam nakupuju uz par let a nikdy jsem problem nemela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@e.grubi Šaty z tebe sexbombu neudělají
Já jsem si v bonprixu objednávala několikrát. Mají sice delší dodací lhůty - kolem 14 dní, ale neměla jsem nikdy problém s vrácením a peníze vždy vrátili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@e.grubi
Vidíš a já si v lednu zacatkem objednala pulovr kabátek bez zapínání, do týdne dosel, velikost 36 spadl se mě. Tak byl strašně velký. Musím si teda objednavat 32/34 aby to seděli.
Napřed jsem to zkusila nabídnout prostorove širším známým.
Jenze žádné nepasoval. Druhy den jsem posílala teda zpět.
Peníze je fakt došly až někdy teď koncem února.
Takovou zkušenost, jak ty nemám. Krom toho, že musím automaticky kupovat menší velikosti. Nemam stížnost. Ale na menším pulovru jsem teda netrvala. Počkam si až někdy bude skladem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem neřekla, že jsem jim zadala zakázku.
To Bonprix mi napsali, že šaty nemají a jestli o ně mám zájem, ať počkám - že zadali tomu jejich výrobci další zakázku. Ptala jsem se, jak dlouho to bude trvat a tvrdili, že „toto mi sdělit nemohou“ a podobné vytáčky - podle mě velmi dobře věděli, že to třeba jen měsíc trvat nebude. Jak jsem psala - šaty jsem dostala až v srpnu a děsné.
Bohužel to není má jediná zkušenost s nimi.
Já s nima už nehraju… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předem zaplatila? Myslela jsem, že to jde na dobírku.
Jinak sestřenice z Německa také objednává z Bonprixu a tam mají dokonce zadarmo vrácení, prý to zanese jenom na poštu, dostane jakési razítko a nemusí nic platit. Asi jenom my Češi jsme tací blbci, co jsou ochotní to platit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berusa.m píše:
@e.grubi Šaty z tebe sexbombu neudělajíJá jsem si v bonprixu objednávala několikrát. Mají sice delší dodací lhůty - kolem 14 dní, ale neměla jsem nikdy problém s vrácením a peníze vždy vrátili.
já jsem měla vždycky problém s těmi lhůtami, do 14 dní nikdy zboží nepřišlo, což mě štve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z bonprixu a otto jsme kdysi objednavali, jak to zaclo, to bylo obleceni super, ted po 10ti letech jsem objednala 3veci a vse kazastrofa takze na ne prdim taky, takovej shit mi nikdy neprisel ani z alliexpresu za zlomecek ceny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, a každý to ví, že to my pitomci zaplatíme - tak nač by se zmiňovali, že existuje taková služba, když Češi to těm všem zaplatíme…?
Já raději jezdím nakupovat oblečení do Německa.
Bereme s sebou dcerku (9) a obléknu ji vždy celou a nečeká mě už „žádné překvapení“ -jako je Bonprix.
Známá si také něco objednala, přišla jí automatic. odpověď z Bonprixu, že zboží není momentálně skladem, ať počká. Poslala tedy dotaz, jak dlouho to potrvá - dostala odpověď od nějaké konkrétní paní a ta se ptala, kde takovou info dostala, že zb mají. Tak jí poslala email s jejich automat. odpovědí a ta paní jí poslala FORMULÁŘ KE STÍŽNOSTEM, jestli se jí nelíbí dodací lhůty, ať si stěžuje… Mno, to už se MUSIM smát!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit