Bonprix šaty
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@EtaOva píše:
@S.Ivanka s tim postovnym je to tak, ze pokud reklamujes, tak postovne vrati, pokud vracis z duvodu, ze se ti to nelibi nebo nesedi, tak postovne hradis ty
nene tak to neni, od noveho roku je novy zakon. Pokud odstoupis do 14 od smlouvy, musi ti vratit i nejlevnejsi postovne, ktere nabizi. Coz je vetsinou treba obycejny balik. Spousta prodejcu se ale brani tim, ze nejlevnejsi je osobni odber a nechteji nic vratit, ale neni to tak. Podle § 1832 občanského zákoníku není za dodání považováno osobní převzetí zboží na pobočce obchodníka. V případě, že společnost peníze ani přes výzvu nevrátí, doporučuje se zaslat prodávajícímu předžalobní výzvu.
Minuly tyden jsem to prave resila skrz boty co jsem vracela ![]()
Příspěvek upraven 14.06.14 v 20:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bersaba Coz to jsem si vsimla, ze je to 100% polyester, myslis, ze to vadi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky se vtírnu s dotazem..momentálně nosím 38(normálně mám 34-36) a jsem těhu…v bonprixu se mi líbí šaty, nejsou těhu ale daly by se tak nosit..nemáte typ jakou teda velikost objednat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bersaba Jo a na hodnoceni jsem se chtela podivat, ale zrovna u techto satu zadny neni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janieska píše:
@hanka.br. Ty jo, 38? Myslis?
Mám taky běžně 40, ale z Bonprixu 36-38 jsou akorát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Crystal87 taky jsem si kupovala saty tehotna a vzala jsem o cislo vetsi nez pred tehotenstvim. Zalezi z jakeho jsou materialu, jestli jsou „natahovaci“
Vzala bych ty 38.
Příspěvek upraven 14.06.14 v 20:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup Jak uz jsem psala, zrovna u techto satu zadny hodnoceni bohuzel neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janieska Potvrzuji, ze u Bonprixu je potreba brat o velikost MENSI - cili kdyz jsem mivala 40, byla mi jejich 38 akorat.
Vyzkouseno mnoha objednavkami
Hodnekrat jsem musela vracet a menit za mensi - mimochodem nikdy problem s vracenim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. Tak ted jsi mi nasadila brouka do hlavy, uz jsem byla rozhodnuta vzit si tu 40… to je situace, to je situace. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janieska Kdyžtak je vrátíš, nikdy nebyl problém, ale já myslím, že to nebude třeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janieska Taky mám zkušenost, že šaty z bonprixu jsou o dost větší než mívám obvykle…Objednala bych 40.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasim s hankou.br, ja mam velikost 36/38 a od Bonprixu i v 36 strasne plavu.. takze si tam nemuzu skoro nic kupovat, protoze 34 nemivaji.. takze koupit urcite mensi!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc vám děkuju za rady, dala jsem na vás a objednala jsem si ty 38, tak doufám, že mi to bude. Až přijdou, tak dám vědět, jak to dopadlo. Ještě jednou děkuju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janieska píše:
@hanka.br. Ty jo, 38? Myslis?
no Bonprix a na aukru svet_modni je jedna a tatáž firma a jukněte tam, mají tam vrácené zboží, takže max vyzkoušené a u každého kusu jsou uvedeny míry, musím říct že co kus tak úplně jiná velikost, není to tak že spíš menší, ale kus od kusu, někdy i o 10cm rozdíl a to je u kalhot kurňa velý rozdíl. Navíc třeba čistě bílé a úplně nové rifle jsem koupila za 1.-Kč + 80kaček poštovný, ale jak kdy se povede
na boty třeba mířím už 14 dní a zatm pokaždý někdo přihazoval až moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit