Bonprix šaty
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Janieska jsou krasne!
taky nakupuju saty na bonprixu, maji tam super vyber za pekne ceny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boruvkay píše:
@Janieska nechci radit, ale vždy když jsem si objednávala něco ze zásilkového obchodu, bylo lepší vzít větší vělikost. Při velikosti 42, jsem kupovala 44 a sedělo mi to vždy dobře.
Jinak šaty jsou opravdu velmi pěkné.
Já vždy naopak. Při velikosti 42 kupuju 40 a perfektně sedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se změřila a velikostně mi to vychází přesně něco mezi, tzn., že do 40 bych se vlezla a bylo by mi to upnutější a 42 by byly lehounce volnější, tak teda fakt nevííííím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janieska píše:
Ahoj holky,v červenci jdu na svatbu a chtěla jsem se zeptat, co si myslíte o těchto šatech?
http://www.bonprix.cz/…ty-51248243/?…
Jenom poznámka, že svatba bude na louce, tak jsem si říkala, že by se tam mohly hodit.
ze jsou krasne ![]()
- Citovat
- Upravit
@Janieska píše:
Tak jsem se změřila a velikostně mi to vychází přesně něco mezi, tzn., že do 40 bych se vlezla a bylo by mi to upnutější a 42 by byly lehounce volnější, tak teda fakt nevííííím.
v bonprixu vseobecne vs eo cislo mensi ![]()
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup Myslíš to tak, že tam mají oni vždy o číslo větší velikosti nebo že si mám objednat o číslo větší velikost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim píše:
Bonpix - velikosti nesedi, fotografa maj opravdu sikovneho - zbozi vypada jinak
Vracela jsem celou zasilku a jeste jsem prisla o nemale postovne…
s tím poštovným to je divné, protože mě vraceli částku za boty co se rozpadly po měsíci nošení - ale opravdu přesně po měsíci.
Vrátili mi celou částku za boty na účet, už jsem se loučila s poštovným a za cca 14 dní jsem měla ve schránce složenku se 129 Kč za poštovné - tedy myslím 129,– úplně přesně nepovím, ale prostě za zboží na účet a pak složenka. Nějak jsem nepobrala systém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Ivanka s tim postovnym je to tak, ze pokud reklamujes, tak postovne vrati, pokud vracis z duvodu, ze se ti to nelibi nebo nesedi, tak postovne hradis ty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janieska vzdy mensi…precti si recenze casto se to tam pise…a ja mam stejnou z kusenost..
- Citovat
- Upravit
Je dobre cist u toho to hodnoceni..pak se moc slapnout vedle neda..kdyz je u satu jedna dve nebo tri hvezdicky urcite si je nekoupim ![]()
- Citovat
- Upravit
@boruvkay píše:
@Janieska nechci radit, ale vždy když jsem si objednávala něco ze zásilkového obchodu, bylo lepší vzít větší vělikost. Při velikosti 42, jsem kupovala 44 a sedělo mi to vždy dobře.
Jinak šaty jsou opravdu velmi pěkné.
Bonprix to má úplně naopak - mám velikost 42-44 a většinou tam kupuju 40. ![]()
A opravdu se velmi vyplatí sledovat hodnocení u zboží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janieska píše:
Ahoj holky,v červenci jdu na svatbu a chtěla jsem se zeptat, co si myslíte o těchto šatech?
http://www.bonprix.cz/…ty-51248243/?…
Jenom poznámka, že svatba bude na louce, tak jsem si říkala, že by se tam mohly hodit.
Hezké jsou, ale všimla sis, že je to 100% polyester?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli máš 40-42, tak z Bonprixu maximálně 38. Kupuju si u nich šaty často, vždycky jsou o hodně větší, než je běžné číslování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit