Bonprix šaty
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Bonprix má oblečení o číslo větší než máš svou velikost,ale jsme nad míru spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já si objednala plavky o číslo menší než to mají v těch tabulkách a sedí suprově
být tebou objednám velikost co si kupuješ v obchodě a nejhůř je můžeš vyměnit, kdyby neseděli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za rady, nemohla jsem se rozhodnout, tak jsem je koupila ve dvou velikostech, menší ve vytoužené černé a větší v červené (větší už v černé nebyly) a uvidím, co mi sedne
, jedny zkrátka vrátím. Šaty potřebuji za měsíc na svatbu, tak doufám, že alespoň jedny mi budou slušet a nebudu muset shánět další v obchodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedoporučuji
Tuto firmu nedoporučuji. V tomto obchodě se mi již 2× stalo, že mi vrátili o cca 150,– Kč méně, než byla cena vráceného zboží. Jednou jsem údajně utrhla ramínko u šatů - které jsem vracela právě z důvodu, že již utržené bylo, podruhé byla výmluva taková, že jsem využila slevu za zaslání vánoční pohlednice, avšak zboží jsem vrátila a tak mi tuto slevu strhly - v obchodních podmínkách neuvedeno nic takového.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, otvírám znovu tuhle diskuzi.
Chci se zeptat těch co z Bonprixu objednávají pravidelně, za jak dlouho Vám zboží vždy dorazí? Mám objednané šaty na svatbu a nevím jestli už si nemám raději shánět někde jinde. Díky Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupoval jsem košili, matroš úplně obyčejné plátno, takže nic moc…celkem zklamání za ty prachy..ten obchod by měl mít tak poloviční ceny pak by to odpovídalo kvalitě.
- Citovat
- Upravit
Poraďte, co tyto šaty?? Má někdo zkušenost?? http://www.bonprix.cz/…saty-931689/?…
A s tou velikostí, mám si objednat dle jejich měr, ne? změřím prsa, pas, boky a co mi vyjde, to objednám, ne???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeva
tak já mám velice špatné zkušenosti, velikosti nesedí, objednala jsem si nejmenší velikost a vešla by se ke mě ještě moje mamina. Na fotce šaty vypadaly nádherně a to co přišlo mě vyděsilo, pak jsem ještě zjistila že mě to není
Jediná dobrá věc že nebyl problém s vrácení zboží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paskuda píše:
Poraďte, co tyto šaty?? Má někdo zkušenost?? http://www.bonprix.cz/…saty-931689/?…
A s tou velikostí, mám si objednat dle jejich měr, ne? změřím prsa, pas, boky a co mi vyjde, to objednám, ne???
Teď jsem u nich objednávala několik kusů oblečení a všechny jsem dle recenzí koupila o číslo menší - neprohloupila jsem
Jen jeden kus oděvu jsem vzala ve své velikosti 38 a visí to na mě jak pytel, dneska to jdu odeslat, aby mi to vyměnili. S těmito šaty ale zkušenost nemám.
- Citovat
- Upravit
@paskuda opravdu ty jejich velikosti nesedí a většinou se musí objednávat minimálně o číslo menší, mám doma dvě trika, brala jsem je na období po porodu a nekoukla do hodnocení, když přišli, tak i s nadváhou mi byly velké a když jsem během pár měsíců zhubla na svoji váhu, tak bych v nich mohla stanovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S Bonprixem mám v podstatě dobré zkušenosti, ale řídím se jednak recenzemi (tady není, takže já osobně bych nekupovala) a pak také zlatým pravidlem „neřiď se Bonprix tabulkami“
.
Asi dvakrát či třikrát jsem zboží vracela, buď mi neslušelo nebo to byl příšerný materiál, peníze vždy vrátili obratem. Už jsem udělala i to, že jsem si objednala daný model ve dvou velikostech a nepotřebnou vrátila.
- Citovat
- Upravit
Já se šaty z Bonprixu jsem byla spokojena. Jen čísla opravdu menší, někde není na škody i o 2 čísla, záleží na stylu a střihu ![]()
- Citovat
- Upravit
Kromě podprsenek (to mi opravdu sedí tak jak je uvedené v tabulce) zásadně vše o velikost menší. Minimálně. dost dám na recenze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poradite? Chci objednat saty z bonprixu. Mam ale problem- a to ten, ze jsem strasne prsata. Vychazi mi pres prsa velikost 50. Zbytek ovsem tak 44/46
Mam objednat o cislo mensi? Vejdu se tam pak pres prsa?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit