Bonprix šaty

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2245
26.8.11 21:37

Bonprix má oblečení o číslo větší než máš svou velikost,ale jsme nad míru spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
26.8.11 22:33

já si objednala plavky o číslo menší než to mají v těch tabulkách a sedí suprově :palec: být tebou objednám velikost co si kupuješ v obchodě a nejhůř je můžeš vyměnit, kdyby neseděli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
26.8.11 22:58

Děkuji za rady, nemohla jsem se rozhodnout, tak jsem je koupila ve dvou velikostech, menší ve vytoužené černé a větší v červené (větší už v černé nebyly) a uvidím, co mi sedne :lol: , jedny zkrátka vrátím. Šaty potřebuji za měsíc na svatbu, tak doufám, že alespoň jedny mi budou slušet a nebudu muset shánět další v obchodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voprsan
25.1.12 18:33

Nedoporučuji

Tuto firmu nedoporučuji. V tomto obchodě se mi již 2× stalo, že mi vrátili o cca 150,– Kč méně, než byla cena vráceného zboží. Jednou jsem údajně utrhla ramínko u šatů - které jsem vracela právě z důvodu, že již utržené bylo, podruhé byla výmluva taková, že jsem využila slevu za zaslání vánoční pohlednice, avšak zboží jsem vrátila a tak mi tuto slevu strhly - v obchodních podmínkách neuvedeno nic takového.

• Citovat
  • Upravit
393
31.5.12 14:10

Ahoj, otvírám znovu tuhle diskuzi.
Chci se zeptat těch co z Bonprixu objednávají pravidelně, za jak dlouho Vám zboží vždy dorazí? Mám objednané šaty na svatbu a nevím jestli už si nemám raději shánět někde jinde. Díky Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyzstep
2.4.13 15:29

Kupoval jsem košili, matroš úplně obyčejné plátno, takže nic moc…celkem zklamání za ty prachy..ten obchod by měl mít tak poloviční ceny pak by to odpovídalo kvalitě.

• Citovat
  • Upravit
689
17.5.13 13:57

Poraďte, co tyto šaty?? Má někdo zkušenost?? http://www.bonprix.cz/…saty-931689/?…
A s tou velikostí, mám si objednat dle jejich měr, ne? změřím prsa, pas, boky a co mi vyjde, to objednám, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.5.13 14:05

@Jeva
tak já mám velice špatné zkušenosti, velikosti nesedí, objednala jsem si nejmenší velikost a vešla by se ke mě ještě moje mamina. Na fotce šaty vypadaly nádherně a to co přišlo mě vyděsilo, pak jsem ještě zjistila že mě to není :( Jediná dobrá věc že nebyl problém s vrácení zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
17.5.13 14:13
@paskuda píše:
Poraďte, co tyto šaty?? Má někdo zkušenost?? http://www.bonprix.cz/…saty-931689/?…
A s tou velikostí, mám si objednat dle jejich měr, ne? změřím prsa, pas, boky a co mi vyjde, to objednám, ne???

Teď jsem u nich objednávala několik kusů oblečení a všechny jsem dle recenzí koupila o číslo menší - neprohloupila jsem :-) Jen jeden kus oděvu jsem vzala ve své velikosti 38 a visí to na mě jak pytel, dneska to jdu odeslat, aby mi to vyměnili. S těmito šaty ale zkušenost nemám.

• Citovat
  • Upravit
31594
17.5.13 14:32

@paskuda opravdu ty jejich velikosti nesedí a většinou se musí objednávat minimálně o číslo menší, mám doma dvě trika, brala jsem je na období po porodu a nekoukla do hodnocení, když přišli, tak i s nadváhou mi byly velké a když jsem během pár měsíců zhubla na svoji váhu, tak bych v nich mohla stanovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
17.5.13 14:32

@ncc1701 a práveže u těchto šatů žádná recenze není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
17.5.13 14:45

S Bonprixem mám v podstatě dobré zkušenosti, ale řídím se jednak recenzemi (tady není, takže já osobně bych nekupovala) a pak také zlatým pravidlem „neřiď se Bonprix tabulkami“ :lol:.

Asi dvakrát či třikrát jsem zboží vracela, buď mi neslušelo nebo to byl příšerný materiál, peníze vždy vrátili obratem. Už jsem udělala i to, že jsem si objednala daný model ve dvou velikostech a nepotřebnou vrátila.

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
17.5.13 15:21

Já se šaty z Bonprixu jsem byla spokojena. Jen čísla opravdu menší, někde není na škody i o 2 čísla, záleží na stylu a střihu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32871
17.5.13 15:44

Kromě podprsenek (to mi opravdu sedí tak jak je uvedené v tabulce) zásadně vše o velikost menší. Minimálně. dost dám na recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
24.5.13 22:43

Poradite? Chci objednat saty z bonprixu. Mam ale problem- a to ten, ze jsem strasne prsata. Vychazi mi pres prsa velikost 50. Zbytek ovsem tak 44/46 :nevim: Mam objednat o cislo mensi? Vejdu se tam pak pres prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat