Kukla nebo jak to vlastně jmenuje?

469
9.6.11 10:03

kukla nebo jak to vlastně jmenuje?

ahoj,

potřebovala bych poradit. Jedná se mi to takový šátek (i pro dospělé) ve tvaru rukávu, který slouží jako pokrývka hlavy. co si pamatuji, tak se to dá nosit na víc možností,ale nemohu si vzpomenout jak se to jmenuje. Nebo kdyby jste mi poslali odkaz na obrázek?

Moc prosím a předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
9.6.11 10:07

http://www.bradsky.cz/…-p-4337.html po zadání hesla „čepice límec“ .. tohle myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.6.11 10:08
  • Citovat
  • Upravit
1626
9.6.11 10:22

šátek roura :palec: výborná to věcička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.6.11 10:43

možná, že je to ono. ještě pohledám na netu. jednou jsem i narazila na obrázky, kde bylo ukázáno, jak se to dá nosit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.6.11 10:45

už jsem to našla . děkuji všem za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.10.15 14:53

Tak jsem si přišla pro názor, jestli jsem jen já divná.

Uháčkovala jsem dceři rouru, může ji nosit jako šál nebo jako čepici nebo jako čepici a šál v jednom. Jí to vyhovuje, protože nemusí hlídat dvě věci, ale jen jednu.

Měla tuhle „čepici“ zrovna přes hlavu i krk, a přišla za mnou paní(50-60). Proč má ta holčička na hlavě muslimský šátek. Byla jsem v šoku, protože je to zrovna háčkované velkým háčkem, takže v celku velká oka, vlasy jsou vidět skrz. Jako muslimský šátek mi to rozhodně nepřipadá. Hlavně jsem viděla ne netu návody na tuto čepku normálně i s fotkami. Pár dní jsem dceři čepku nedávala, ale ona jí zrovna nosí ráda, takže už jí zas nosí.
Na netu jsem četla, že už několik žen, nemuslimek, bylo napadeno, že mělo na hlavě šátek nebo šálu. Stalo se vám někomu něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
22.10.15 15:20

@Netopirek Na bábu bych se vybodla a holce rouru dávala dál, zvlášť když ji má ráda. Já jsem pár let zpátky občas nosila kolem hlavy pašmínu (většinou když jsem šla z bazénu s vlhkými vlasy a zapomněla doma čepici), lidi sice trochu koukali, ale spíš asi jako na něco nezvyklého. A já si připadala jako hollywoodská hvězda. :lol:
Hoď si do googlu „headscarf“ a uvidíš, že to pořád letí. Ostatně když to nosí královna… :P
http://i.dailymail.co.uk/…_634x741.jpg
Není to tak dávno, co se šátky, klobouky a čepice nosily pořád i u nás, neřešila bych to.
To s tím napadením se stalo jako u nás? Můžeš dát odkaz na článek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.10.15 15:37

Neřešila bych nějakou paní. Já holky taky kuklím, je to praktické. Ale jelikož mají na kukle Hello Kitty, tak mě z přízně k Islámu nikdo nepodezírá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.10.15 16:09

Tak to jste mě potěšili. Mě to taky přijde praktický. Ona jí má zas z melírovanou. Uvažuju, že jí tam přidělám jako ouška, aspoň jí nebude nosit na ruby a nebo švem nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.10.15 16:13

Už přišla ze školy. Takhle to vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie