Jak uspořádat burzu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak uspořádat burzu?
Ahoj holky,
mám tady plno oblečků na mimčo. Mimibazar žádná sláva, i přesto, že to jsou všechno oblečky značkové a ve velmi dobrém stavu. Některé skoro nenošené. Aukro docela šlo, ale zase mělo šílené poplatky. Tak mě napadlo uspořádat nějakou burzu oblečení. Nemáte s tím někdo zkušenosti co se týče organizace? Zda je potřeba povolení od města, kolik to cca může stát atd atd. Prostě budu ráda za jakoukoliv radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co se přidat na nějakou mimi burzu pořádanou někde u Vás? U nás se pravidelně pořádají v dětském centru a školičce, poplatek minimální- tuším 50kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanulinku, jojo, když tady jsem se ptala a nic nikde nepořádají. Bydlíme v Třebechovicíh pod Orebem, trochu zapádákov. Přitom maminek tu je hodně, tak myslím, že by se to i hodilo. Pustila bych se do toho, jen nevím moc kde začít… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak to je těžké, bohužel neporadím- nevím.
Přeji hodně zdaru!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás ji pořádá český svaz žen, nějaká místní „odnož“, zkus se podívat, jestli poblíž taky nemáte a poptat se tam.
Nebo na MÚ si zajít popovídat, tam by taky mohli poradit…
Máš můj obdiv, když vidím, kolik s tím mají práce a zmatků, nechtěla bych být organizátor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Unás ji pořádá 2× do roka dětská doktorka.Doteď na středisku,přišla jí hygiena a teď musí jinde.Chce 1kč za kus (i když nikdo nekoupí)
+ nějaké procento z prodeje-tuším 10%.Taky se tam nic moc neprodá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a co třeba zanést oblečeni do nějakého dětského sekáče? ja jsem to tak udělala a ty značkové oblečky jsem tak prodala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj nevíte někdo o nějaké bure v Brně??mám těch oblečků taky mraky..a v dobrém stavu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus se poptat v mateřské školce nebo ve škole a s někým se spojit, protože tam určitě najdete nějaký způsob. Stačí vyhlásit termín (nejlépe, když tam maminky chodí), dát to na nástěnku a potom si tam vystavte kusy oblečení s cenou a myslím si, že to máte hnedka pryč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám stejný dotaz, nemáte někdo zkušenosti s organizací burzy? Jestli se musí někam hlásit, poplatky městu atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, má už někdo odpověď? Je to pro mě ted hodně aktuální tema ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit