Tisk na textil

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5173
12.5.11 20:40

tisk na textil

Holky viděla jsme v obchodě moc krásný potahy na polštářky, na nich byly vzory natiskunutý ..nevím jak popsat tak dám odkaz,bylo to něco takovýho http://www.utulnybyt.cz/…ka_na_textil … no neměli nic co by se mi sem hodilo,tak jsem si řekla,že bych si něco origoš vyrobila sama.Na Fler.cz prodávají razítka,barvy taky seženu,ale nemám s tím žádnou zkušenost,chci se teda zeptat jestli pak ty potahy můžu normálně prát v pračce, s jaká značka barev je nejlepší :think: je to hodně náročný?! Děláte to někdo doma,na co bych si měla dát pozor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1037
12.5.11 21:00

barvy na textil koupis v hobby obchudcich, maji i s atesty pro male deti. ja mam doma od Güttermanna. po nakresleni, natisteni zafixujes prezehlenim a daji se bez problemu prat. ja peru vsechno pradlo na 40 a drzi to krasne.
narocne to neni, tiskatka si muzes udelat doma i sama. urcite vyzkousej!
jestli umis nemecky, tak ti tady prihodim jeste jeden link pro inspiraci.. http://www.farbenmix.de/…ry/stempeln/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.5.11 21:20

A zažehluješ prřes látku nebo přímo?! To jako natiskneš a hned zažehlíš?! Nebo počkáš až uschne a pak zažehlíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
12.5.11 21:22

pockam az uschne a pres pecici papir zazehlim. ale mas to vzdycky popsane na tech lahvickach s barvama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.5.11 21:24

A je jedno na kterej materiál budu tisknout ?! Jako bavna,konopí,PES atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
12.5.11 21:27

melo by to byt jedno. nestalo se mi, ze by to na neco neslo. jo jeste se ty barvy rozlisuji, jestli chces malovat na svetle nebo tmave latky. ja automaticky beru ty na tmave.
ted koukam, ze mam jeste jednu barvu od nerchau a ty jsou pratelne i na 60stupnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.5.11 21:34

jéé dík za radu ,já asi nějakou koupím přes net …  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.5.11 22:06

Já mám ty Nerchau a jsem spokojená :palec: Postup je na nich popsaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
12.5.11 23:45

Koukni se na tyhle stranky, tam najdes spoustu napadu a tipu www.brydova.cz
Jinak je to opravdu jednoduchy, vesmes vsechny barvy na textil se jen zazehli a muzes je prat bez problemu. Sablonky si muzes vytvorit napr. z samolepici tapety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.5.11 11:48

holky dík za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vikca ejmi
19.11.12 16:07

rada

Holky, potřebuji, radu, když si cchci udělat nažehlovačku, jaký podklad na to potřebuji, potom ji umístím, na tričko, a zažehlím, barvy a kontury také vím, ale není mi jasný ten podklad nažehlovačky a barvi se na tom nechají jen zaschnout, nebo se taky teplem fixují a pak se nažehlí, nevíte?? děkkuji moc za radu.

• Citovat
  • Upravit
1
30.11.12 10:43

Krásný odkaz na stránky! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat