Příze Camilla
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příze Camilla
Můžete mi poradit - je příze camilla vhodná na jarní, letní a podzimní čepičky, spíše lehčí?
U mnoha návodů je právě uváděna, doporučována, ale u nás v galanterii jsem ji nezahlédla, vzala jsem kdeco, ale po uháčkování zjistím, že je to třeba na teplejší jaro či běžné léto zbytečně teplé, i když ta příze jako taková mi tak původně nepřipadala.
Po vašich radách bych si ji třeba objednala na netu, takto sama nemám odvahu, ať nekupuju zajíce v pytli.
Děkuji za rady.
PS: i když teda čepičky, které jsem si loni objednala právě na jaro léto pro malou byly taky dost tepplé, navzdory děrovanému vzoru… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
AHojky,
tak já osobně háčkuji z Camilli jarní plné i dírkaté. na takové ty letní používám Katku bo je o něco slabší. Na podzimní používám Káju (Kačenku) ta je víc tepejší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Háčkuji také z Camilly, ale na parné léto to chce hodně vzdušné vzory, okaté, dírkaté. Jenže to zas potom logicky ubírá na funkčnosti, zkrátka je to spíš o parádě. Ale na jaro splní účel určitě
.
Jinak ta Camilla je téměř totožná s přízí Catania, koukni, zda nemají v galanterii tu, abys měla představu. Potom je myslím podobná příze Lenka a Nela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
camilla je 100% bavlna.. je taková pevná ale dírkované jdou! na jaro na léto bych udělala fakt hodně dírkatý model…
já pak háčkuji z jemnější - Daniely aleto není stopro bavlna.. má to trošku elastenu a jsou jemnější…
ale zase se musí dát pozor na vytahání.. když se s ní zachází bídně… tak se hodně vytáhne..
např. náš malej si jí rve na hlavu a z hlavy sám.. a pak podle toho vypadá.. to ta camilla vydrží víc.. ![]()
v zimě dělám z Dory.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se osvědčila Glorie. Háček 2,5 na teď a podzim, 3,5 (větší očka) klidně na léto…
A má moc hezký barvy!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem chtěla taky háčkovat z Camilly, ale bohužel jsem ji nikde v kamenným obchodě nesehnala, tak jsem ji nahradila přízí Elian Nicky a jsem s ní maximálně spokojená. Dírkatý vzory třeba na čepičky se z ní dělají perfektně a mají fakt úžasný barvy. Vhodnej háček na tuto přízi je č. 2,5.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji zatím za tipy, vše jsem si zapsala, mrknu co se u nás dá nakoupit a když tak objednám na mmb
- načítám...
- Citovat
- Zmínit