Sušička prádla - žehlíte mimi oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sušička prádla - žehlíte na mimi?
Milé maminky, chtěla bych se zeptat, zda používáte sušičku na dětské oblečky a zda je potom ještě žehlíte. Nebo už to není nutné? já jsem novopečená maminka, tak prosím o Vaše zkušenosti. Peru samozřejmě v dětském prášku…Děkuji!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ze sušičky nežehlím, nežehlím ani ze šňůry a peru všem ve stejným prášku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
než se mimi narodilo vyprala jsem všechno v dětském prášku a vyžehlila. Pak jsem zjistila, že by to bylo šílené - nejdřív vyprat celé rodině a pak miminu zvlášť, nebyla by zaplňená pračka, x dávek podle barev.....takže jsem pak prala mimi věci normálně s ostatníma a žehlila pouze dle potřeby. Netřeba to přehánět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ze sušičky nežehlím, ten horký vzduch to vydesinfikuje dostatečně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze sušičky nežehlím. No vlastně nežehlím vůbec
Jen co je opravdu potřeba. Stačí pěkně poskládat.
Zatím peru v dětském prášku - oblečení. Ale třeba deky, fusak apod. v klasickým.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se má mimčo teprve narodit..ale pokud nebudou problémy tak jsem připravená ze sušičky nežehlit (no max ozdobné plíny pod hlavičku). Teď mám dávku oblečení vypranou, v sušičce vysušenou a vyžehlenou (pro poprvé na čerstvé mimi). Prvních pár měsíců bud prát v dětském prášku. Pro jistotu..prvorozený měl extrémně citlivou pleť tak nechci radši riskovat ![]()
Příspěvek upraven 17.05.11 v 13:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky mám ten pocit, že by to měl ten horký vzduch vydesinfikovat, ale nechtěla jsem vypadat jako „špatná matka“, že nechci žehlit…moc děkuji za příspěvky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nezehlim:D dva mesice jsem prala v lovele, ted peru uz normalne na bile lanzu,ariel na barevne perwol nebo persil, zehlim jenom manzelovi veci do prace a rifle a tricka male nic prijde mi to zbytecny
Příspěvek upraven 17.05.11 v 14:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lasicka píše:
I já, naprosto stejný postup ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem do 5. měsíce prala malému zvlášť v Lovele a žehlila, teď už nedělám ani jedno. Peru v normálním prášku a nežehlím. A nesuším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monjie píše:fragola píše:jak stihas zehlit?
Suším, žehlím
Úplně normálně
Jen pak prádlo po vyžehlení 7 košů vidím všude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lasicka píše:
Taky tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit