Sušička prádla - žehlíte mimi oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
17.5.11 22:10
michaela1808 píše:
Milé maminky, chtěla bych se zeptat, zda používáte sušičku na dětské oblečky a zda je potom ještě žehlíte. Nebo už to není nutné? já jsem novopečená maminka, tak prosím o Vaše zkušenosti. Peru samozřejmě v dětském prášku…Děkuji!!!

Žehlila jsem cca 2týdny, pask už jsem nestíhala. Ani ze sušičky ani ze šňůry nežehlím, neperu v dětském prášku. Normálně vše v Persilu a je to OK.Už od mala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
18.5.11 11:38

Ahoj, úplně malým jsem žehlila párkrát, pak mě to přestalo bavit a hlavně jsem nestíhala. Teď už nežehlím vůbec, vyjimečně rifle nebo mikinu, ale i to se mi většinou nechce. Vyperu, pověsím, posbírám a do skříně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
11.11.11 19:56

a stalo se vám někdy, že by se v sušičce prádlo srazilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
11.11.11 20:56

párkrát jo, asi tak 3 věci, jinak suším všechno a v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
11.11.11 21:24

Jo, mně se v sušičce srazilo kde co, teď ji používám hlavně na ručníky nebo povlečení, aby mi v zimě neblokovalo šňůry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.11.11 23:12

Sušičku nemám, ale oblečení žehlím všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.11.11 23:13

I plenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.11.11 23:21

Žehlením dezinfikuješ a jelikož v dnešních práškách na praní je strašný svinstvo (pokud nepoužíváš přírodní bezfosfátový), tak bych si nelajzla nežehlit a kor, pokud máš alergika, či ekzematika jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
11.11.11 23:44
surovka píše: Žehlením dezinfikuješ a jelikož v dnešních práškách na praní je strašný svinstvo (pokud nepoužíváš přírodní bezfosfátový), tak bych si nelajzla nežehlit a kor, pokud máš alergika, či ekzematika jako já.

a ty myslíš, že zbytky prášku žehlením z oblečení jako nějak vypaříš???
podle mě je žehlení dobré vysloveně na změkčení prádla (některé hrubší látky pak jemnou kůži miminek nedráždí)
:nevim:

já teda teď prvně vyprala a vyžehlila skoro všechno mimioblečení, abych to měla pěkně vyskládané a připravené, ale rozhodně to nedělám kvůli desinfekci…vždyť když to bude i jen pár dní ležet ve skříni, tak to není sterilní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
12.11.11 11:03

Pokud používáte sušičku, tak tam to prádlo projde taky horkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie