Sekáč pro dospělé na internetu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.6.11 20:14

"Sekáč" pro dospělé na internetu

Zdravím,

neznáte prosím někdo nějaké internetové stránky, kde mají oblečení na dospělé? Švagrová věčně obchází sekáče a má opravdu pěkné kousky. Já bohužel nemám čas, tak bych uvítala nějaký sekáč na netu.
MMB mi přijde takový divný, na dětské oblečení Ok, ale pro dospělé mi přijdou ty věci děsně zastaralé (možná jen neumím hledat) :nevim:
Přiznám se tedy, že ještě nikdy jsem si nekoupila nic „jetého“, ale když vidím kousky, které si nosí švarová, tak jen žasnu… :palec: :-)
Takže šup šup s odkazama :wink: Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
607
3.6.11 20:30

Tak přímo na netu nevím-taky nemám štěstí na hledání, ale na MMB jsem objevila toto: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Tam se dá něco najít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.6.11 20:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
3.6.11 20:44

ahoj…já můžu doporučit www.brumla.cz
objednávala jsem pro sebe i pro malého…vše přišlo v top stavu, jako nové…žádná dírka ani flek…největším úlovkem byla tmavo modrá úzká džínová sukně pod kolena za 9,–…je to sekáč z Anglie :-) (dodatek: věci jsou z Anglie :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.6.11 13:54

Na brumlovi.cz jsem také pár kousků už nakoupila a spokojenost. Z www.sekactym.cz mám super zimní kabát a džíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.1.12 20:53

Ahoj, nemáte náhodou ještě nějaký jiný zdroj pro web secondhand pro dospělé? Ten sekactym nic moc-nedá se vůbec filtrovat podle velikostí, takže musíte prohlížet vlastně všechno :? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
28.1.12 23:29

Doporučuji Mimibazar,nakupuju tam pro sebe i pro děti,použité i nové věci,zajímavé jsou i aukce.S prodávajícíma se dá na všem domluvit přes vzkazy či mejly… S tak velkým výběrem na jednom webu jsem se na netu nikde nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat