Pláštěnka - kde koupit v Brně
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
plášťenka - kde koupit v Brně
prosím poraďte kde se v Brně dá koupit dětská pláštěnka?byla jsem v tescu na dornychu a tam mají jen chapeckou a ponco. vůbec nevím kde by se daly koupit
předem děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus dětský obchůdek v suterénu Domu pánů z lipé … ne houby, kousek vedle to je, nemůžu si vzpomenout, jak se to jmenuje ![]()
Je to prcůchozí pasáž s Albertem (doufám, že tam ještě je), dole jsou celkem velké hračky… Ta paměť ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v Brně je internetový i kamenný obchod Anička www.anicka.cz
Tam mají fakt všechno jak pro mimina, tak pro větší děti. A ještě bych zkusila jakékoliv hračkářství
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Novire píše:
Zkus dětský obchůdek v suterénu Domu pánů z lipé … ne houby, kousek vedle to je, nemůžu si vzpomenout, jak se to jmenujeJe to prcůchozí pasáž s Albertem (doufám, že tam ještě je), dole jsou celkem velké hračky… Ta paměť
Rozkvět?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Romaelka píše:Rozkvět?
Jasně, Rozkvět,díky
mají tam Playshoes, pokud chceš hezkou pláštěnku pro holčičku, měli by je tam mít…
edit: koukám, že se přestěhovali, jsou teď na Husové…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu, kde koupit v Brně (nejlépe blízko centra) pláštěnku - pro dospělé. Nemyslím slabou,,jednorázovou", ale pevnou, něco jako na obrázku:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco jsem zahlídla ve sportissimu…
Konkrétně neporadím se poptala bych se v outdoorových prodejnách-Hudy, Rockpoint. Nebo na Kolišti v Karsu, ev. o kousek dál jsou rybářské potřeby…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ainy
Sportisimo má v e-shopu jen děské…tak předpokládám, že i v kamenných prodejnách.
Díky za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@levandule23 No není zač, v tom sportisimu jsem zavládla jen složené
Ale ten Kars bych zkusila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit