Bonprix šaty
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@marfra
tak to jsem nevedela, ale je to super zprava! Dekuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EtaOva píše:
@marfratak to jsem nevedela, ale je to super zprava! Dekuji.
ja taky ne
ale kdyz po mne pani minuly tyden chtela za vymenu bot dalsi postovne, tak jsem zacala badat jak to je a nasla, ze od noveho roku je to s postovym takto. Akorat teda kdyz si vyberes treba PPL za 120,– a maji v nabidce i obycejny balik za 60,– tak ti vrati jen tech 60,– ne 120,– ale tak dobre alespon neco. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marfra jasne, lepsi nez nic..ale kdyz ty jim to posilas zpet, tak tohle postovny uz asi musis platit ty, ze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EtaOva jj to si uz musis zaplatit sama, oni ti vrati jen jakoby tu puvodni castku, kterou jsi platila pri koupi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janieska píše:
@Bersaba Coz to jsem si vsimla, ze je to 100% polyester, myslis, ze to vadi?
Tak třeba ne, ale osobně bych v tom nevydržela, připadá mi, že tahle čistá umělina v chladnu chladí a v teple hřeje. Ale to může být čistě můj problém. ![]()
Tak ať jsi spokojená. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky co jste objednávaly šaty byly jste s něma spokojené? a jak dlouho trvalo než zboží přišlo?…Já si objednala bílé krajkové šaty, V obchodě mám vel. 42 jenže ted jsem v 15tt a oblečení mívám upnuté a šaty jsme chtěla mít kolem bříška volné tak jsem si objednala vel 44-46 a mám hrůzu z toho že to bude obří teda podle recenzí co jsem se dočetla…druhou vel. měly jen 40-42 a to jsem se bála že bych neoblékla..mám i hrozně velké boky a prostě to v těch šatech potřebuji schovat
podle jejich tabulek bych měla mít tu vel.44-46 což byl pro mě šok ale co už ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud podle recenzí vychází brát menší, beru menší. Jen spodní prádlo beru to co mám běžně. Mám stejnou velikost jako ty a obavám se, že 44-46 obleces tak před porodem. Asi bych si u nich vzala přímo tehotenske šaty, v té menší velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 Děkuju za komenty no mám hrůzu jak velké to přijde
objednávala jsem tyto šaty akorát v bílé a opravdu potřebuju aby mi byly kolem bříška volné tak si myslím že kvůli té gumce v pase ta větší vel. vadit nebude kdo ví až přijdou tak sem napíšu…A jak je to s tou dobou dodání tohle zboží mají uvedeno na skladě, ale dle recenzí se obávám že to může trvat i měsíc a já je přesně za měsíc potřebuju na jednu akci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novomamina určitě napiš a dej hodnocení i na web. Ono ta velikost 44-46 je fakt velká, takže přes bříško možná v těhu ok, ale bude to velké i jinde. Tak uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 aha já jsem tu fotku semka nedala
ale jj uvidím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novomamina do tydne by ti mely saty prijit. Ja minuly tyden objednavala taky obleceni a dnes by mi to posta mela privezt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkné šatky. U toho bych se bála, že ve větší velikosti bude plandat vršek a budou široké rukávy. Ale uvidíš. Pokud je to na skladě, mělo by to přijít brzo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit