Next slevy - kdy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
už běží. včera jsem byla v praze na chodově. ale slevy jsou už docela dlouho, takže to je dost přebrané… začínají na konci června.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, slevy jsou šílený, kámoška mi psala, že hodinové fronty ![]()
V Praze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velka sleva vypukla prave minuly patek, zrovna jsem byla na Chodove a bylo to neco nepredstavitelneho, radeji jsem to vzdala. Dneska zkusim znova, ale myslim, ze uz to bude hodne prebrane. Na vse bylo min. 50% dolu, zensky si to rvaly z raminek a nosily narvany tasky, fronty byly min. na 30 min ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem v sobotu v Metropoli na Zličíně, tak jsem koukla i do Nextu a můžu potvrdit, že slevy sice jsou, ale všechno je hrozně probraný. Nevybrala jsem nic ani pro sebe, ani pro dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my jednou chytli slevy v Jihlave a lidi tam moc nebylo a zbozi mi prislo ze docela je na vyber … tak zkuste priste misto prahy jet do jihlavy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ,na Chodově začly slevy v pátek,kamarádka mi to hlásila.ted už předpokládám,to bude probrané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky byla jsem dopo na Zlicine a uz je to bida. V dospelackem by se asi jeste mozna vybrat dalo, ale v detskem uz neni vubec nic, minimum veci. Skoda
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To dětské je vždy skoro pryč první den slev. Začly patnáctého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky,chci se zeptat zda nevíte na který den vychází letošní po vanoční vyprodeje nextu v Brně????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím prosím, nevíte náhodoukolikáteho budeou v nextu slevy?? (zličín)
- Citovat
- Upravit
Prosím prosím, nevíte náhodou kolikáteho budeou v nextu slevy?? (zličín)
- Citovat
- Upravit
podle mne začnou první pracovní den hned po vánocích, ráno..bylo to tak každý rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chci se zeptat, jednou jsem náhodou narazila v metropoli na výprodej v nextu, fronty teda šílené a lidí mraky, ale někdo mi říkal, že stejný výprodej je nakonci července, ale nevím jestli je to pravda.. nevíte někdo??
nechtěla bych tam jet zbytečně…