Next slevy - kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
15.5.12 14:12

Nevíte někdo kdy budou výprodeje na kolekci jaro léto 2012 v Nextu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.5.12 12:53

To nevím, ale next jako takový je dost drahý obchod pokud vím. Není lepší nakoupit v secondhandu, oplatí se to. Já tam nakoupila pár věcí a pak prodala ještě na netu za stejnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
17.5.12 14:49

slevy jsou zpravidla kolem poloviny července…sleduj UK stránky, ve stejných termínech to bude i v čechách. a připrav se na masakr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
17.5.12 16:20

Dík za tip.No já jsem to tu četla,že to bývá hustý.Ale nikdy jsem to nezažila.V zimě jsem nakoupila v slevách,ale až po několika dnech.Vzhledem k tomu,že jsem byla těhotná a chtěla oblečky na malé miminko tak tam něco zbylo.Tak uvidím.Ale nejsem ten typ co někomu něco rve pod rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
12.7.12 10:39

Už by to mohlo být aktuální - maminky nevíte někdo kdy bude výprodej v Nextu - Olympia Brno? Třeba už tam někdo viděl ceduli s datem..díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.7.12 22:35

Už byly, začaly v pátek 13.7. Tak nyní to bude asi hodně probraný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.7.12 22:39

Naštěstí jsem zjistila včas a mám z tamo super kousky. A můžu potvrdit, teď už tam vážně nic nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.7.12 22:46

A bylas tam ten první den? Já ano a bylo to šílený, nic takového jsem si neuměla ani představit. Byla jsem na Zličíně. Zajímalo by mě zda se něco koupí i ten další den nebo je vše pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.7.12 23:03

Jo, byla jsem tam v pátek asi 5 min. po otevíračce v Olympii v Brně. Byl to šrumec, cvakání ramínek, na výprodeji jsem byla poprvé, měla jsem pocit, že než se rozkoukám tak nic nebude :) Tak jsem taky začala cpát do tašky. Bundy byly vybrané ještě než jsem přišla, ale nakonec jak pak mamky třídily, tak jsem taky dvě ulovila. Prostě každý si nabral a pak třídil, jestli něco pustí. Některé měly oblečení několik tašek a všechno braly. Fronta téměř na tři hodiny, uff. ale vydržela jsem a příště se chystám zase. Ten další den už bych tomu moc nedávala. Co jsi ulovila hezkého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.7.12 23:10

Taky jsem byla hned po 9 a odjížděla v 11,45.Byl to děs nejdřív jsem si říkala, že už nikdy více, že je to i na mě moc.Ale doma mě to přešlo, hlavně když jsem si spočítala kolik jsem ušetřila. Mám sukýnku, džíny(ty co jsem měla vyhlédlí),mikinu, asi tři halenky různých velikostí, trička, legínky (ale těch sem chtěla víc),a šatičky na příští léto. Ale na kluky vůbec nic. Takže příště taky asi vyrazím. Taky když jsem to uviděla tak jsem koukala jak blázen. A kdo to nezažil tak si to snad ani neumí představit, nebo aspon já neuměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.7.12 23:21

Na peníze se to opravdu vyplatí, já jsem sháněla na kluky - stejné v různých velikostech, chtěla jsem i na příští léto, ale v těch větších velikostech z malé kolekce to byl problém. Tak jsem brala i na letošek - košile smile, tepločké mikino - bundičky na podzim, limetkové pláťáky, a sólo 1× modrá bunda s chobotničkama 110 a 1× shower resistant s nápisem Since…v. 104. Jsem spokojená, s nějakým návalem jsem počítala, takže děti jsm nechala doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
22.7.12 09:45

Já mám kluky 12 a 7 let tak to tam fakt nic nebylo, ale je pravda, že jsem se nejdřív dívala pro holčinu té je 6 měsíců. Pak jsem se i ptala prodavačky a ona mě řekla že na větší kluky toho mají i během roku málo. Taky zůstali děti doma.Ale na malou jsem taky spokojená. Taky určitě příště půjdu znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.7.12 19:00

Ahojky

Chci se zeptat jestli naka z vas nevi na jakych strankach znackove body a vubec vsechny mozny hadriky pro mimca od vel.56 do 60 a vic..nike,puma, adidas nak nemuzu nic extra najit dekuju pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
23.7.12 13:33

@Jajka10 @Petrakuc Holky, jak často ty výprodeje bývají? Slyšela jsem o nich, ale netušila jsem, že to všechno mizí první den :) A kolik cca stojí nějaká věc, abych si udělala představu? Jsem slyšela, že to tam stojí jak v bazaru, ale nevím, jestli tomu věřit. Ale musí to být fakt mazec, když někdo bere několik tašek oblečení. Já čekám první mimčo a než bych se rozmyslela, jakou velikost vlastně potřebuju, tak by asi nic nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.7.12 20:08

Bývají 2 ročně, takže teď až zimní výprodej. A ceny? Já nejdražší měla džiny 189,–.Trička byla za 69,–, Mikina a svetřík 119,– a sukně 119,–Pak jsem ještě měla nějaké duely (tričko s krátkým a dlouhým rukávem pospolu) a to si cenu nepamatuji ale myslím 149,–ale nejsem si jistá. Já byla letos poprvé a byl to šok. Ale stálo to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat