Next slevy - kdy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1902
24.7.12 12:36

@Petrakuc Tak to jsou pěkné ceny. Na Next určitě :palec: Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
24.7.12 12:55
@Zuzka2012 píše:
@Jajka10 @Petrakuc Holky, jak často ty výprodeje bývají? Slyšela jsem o nich, ale netušila jsem, že to všechno mizí první den :) A kolik cca stojí nějaká věc, abych si udělala představu? Jsem slyšela, že to tam stojí jak v bazaru, ale nevím, jestli tomu věřit. Ale musí to být fakt mazec, když někdo bere několik tašek oblečení. Já čekám první mimčo a než bych se rozmyslela, jakou velikost vlastně potřebuju, tak by asi nic nebylo :lol:

Zuzi, ceny odpovídají tak jak píše Petrakuc, ale těhotná bych tam nechodila - teda aspoň po tom, co jsem tam zažila na jednom výprodeji, bych si tam s pupíkem jít nelajzla, prostory obchodu malinkaté a v něm asi milion ženských úplně šílených, rvaly to z ramínek, pak co se nehodilo, házely na zem, tlačenice nehorázná..jedna maminka mi jednu věc dokonce vytrhla z ruky, když jsem si ji brala :poblion: od té doby jsem tam nebyla a kupuju pro moje holčičky přes net George, stejně kvalitní a hezké věcičky, za nižší cenu :palec: A kámoška má dětský sekáč, takže Next beru už výhradně od ní, věci jsou jako nové a že to není aktuální kolekce mě trápí pramálo..nákupům zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
24.7.12 13:57

@vinnie No po tom, co jsem tady četla, jsem si taky říkala, že těhotná fakt ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
19.12.12 15:38

Opět oživuji diskusi :) Je tu někdo kdo už netrpělivě vyhlíží kdy bude na výloze v Nextu info o slevách? Prý to dávají jen pár dní dopředu tak nevím jestli se tam dostanu v tu správnou dobu, tak pokud některá maminka uvidíte, tak hoďte prosím info;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikkinka
21.12.12 19:28

Holky pracuji tam a slevy budou 27.12 :)

• Citovat
  • Upravit
378
27.12.12 21:32

Dík za info, byla jsem tam, lidí jak..takže jsem toho moc neulovila, snad bude příště větší štěstí :) Doufám, že i prodavačky přežily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.12.12 23:03
@Nikkinka píše:
Holky pracuji tam a slevy budou 27.12 :)

Ahoj, a nevíš, kdy budou další? Nebo kde se to dá sehnat? Dnes jsem tam byla - přišla jsem tam ve 3hod. a přišlo mi to tam jak po válce :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
4.6.13 21:30

Zdravím, nevíte kdy jsou teď slevy v Jihlavě v nextu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.6.13 17:11

Ahoj Nikkinko, v diskuzi jsem se dočetla, že pracuješ v Nextu:) Nevím š, prosím, datum letní výprodeje? Myslím, že loni byl někdy v půli července. Děkuji, PH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikkinka
6.6.13 19:39

@peha123
Ahoj, sice už tam nepracuji ale co jsem zaslechla od kamarádky měly by být od 12.7. Chce to sledovat výlohy. Vždy je to vyvěšená tak cca 3 dni před slevami ;)

• Citovat
  • Upravit
1032
9.6.13 09:46

Prosím holky, hoďte sem pak někdo info, než budou slevy, výlohy sledovat nemůžu, do nejbližšího Nextu mám fakt daleko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
9.6.13 22:00

Oficiálně to je fakt 12.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
9.6.13 22:24

Tak to děkujeme za info, snad v obchůdcích něco zbude..už teď jsou větší velikosti docela vybrané:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
27.8.13 08:01

@vinnie Ahoj můžu se zeptat, na jakých stránkách nakupuješ od George??? A na kolik tě vyjde poštovný??? Dík moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.10.13 10:22

@Nikkinka ahoj, mohla bych se zeptat, jestli nevis, kdy bude ted ten podzimni? Dekujii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat