Next slevy - kdy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
V nedeli o vikendu jsem byla v Praze na Pankraci - obchodak ARkady a tam meli zbytek z vyprodeje, nevim odkdy. Nic moc tam nebylo, letni veci. V HMku jsem se vcera ptala a vyprodeje u nich zacnou ke konci pristiho tydne, tj kolem stredy - patek 12. - 14.12., mozna i Next a dalsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, nevite jestli budou mit v Nextu opet 27.12. slevy? Vzdy mi chodi email okolo 20.12. a letos nic neprislo, tak teda nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, nevíte, jestli už v Nextu mají nějaké slevy? Na webu jsem nic nenašla, tak až nejezdím zbytečně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, nevíte kdy budou teď v červenci slevy??
Vždy to je nějak cca pulka července, aoe kdy presne nevíte?
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicol-8 píše:
Ahoj holky, nevíte kdy budou teď v červenci slevy??
Vždy to je nějak cca pulka července, aoe kdy presne nevíte?Díky
No s ohledem na ten jejich výpadek bych se nedivila, kdyby ten prázdninový výprodej nebyl. Zatím teda žádný mail ani nepřišel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fíkofka píše:
No s ohledem na ten jejich výpadek bych se nedivila, kdyby ten prázdninový výprodej nebyl. Zatím teda žádný mail ani nepřišel
Výpadek???Jaký??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicol-8 s ohledem na Covid nefungoval dlouho e-shop a všechny objednávky byly stornovány. Teď se to pomalu rozbíhá, ale počet objednávek je zastropovaný na určitý objem zboží za den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fíkofka píše:
@Nicol-8 s ohledem na Covid nefungoval dlouho e-shop a všechny objednávky byly stornovány. Teď se to pomalu rozbíhá, ale počet objednávek je zastropovaný na určitý objem zboží za den.
Aha.tak myslíš, ze slevy vůbec nebudou???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xkoup21 píše:
Slevy jsou vsude, urcite budou i v Nextu.
No snad ano, jen prave nevím kdy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit