Next slevy - kdy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj,
nevite nahodou, jestli jsou v nextu vyprodeje i na podzim? A pokud ano, tak kdy priblizne ![]()
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bývají, loni je stihla kamarádka. Myslim poslední pátek v září?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bych se zeptat - při výprodeji je na prodejně to samé zboží, co třeba jeden, dva dny před začátkem výprodeje? Jde mi o to, že když v prodejně nebudou mít velikosti, které bych potřebovala, nebo některé věci tam nebudou mít vůbec jeden, dva dny, před začátkem výprodeje, jestli to doplní. Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem doufala v odpověď od někoho, kdo s tím má zkušenosti - jestli prodavačky na doplnění zboží na prodejnu dva dny před výprodejem kašlou a má výprodej vytáhnou ze skladu úplně všechno. Kdyby to tak nebylo, stačilo by se tam podívat den před a když by nebyla správná velikost, nebo nic nezaujalo, nemělo by cenu se tam stresovat o výprodeji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás (OC Letňany) mají při výprodeji dětského NEXTu třeba 5 stojanů s výprodejovým zbožím, ale zbytek je za normální ceny. Tím chci říct, že né vše, co mají v obchodě před slevou jde do slev. Všechny velikosti určitě nemají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkouším také. Nevíte kdy budou teď slevy v Nextu? Mám info, že teď 17. července. Neví někdo? A od kolika hodin v Olympii Brno? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V praze meli ceduli, ze zacinaji 27.12. Ale tentokrat sleva maximalne 50%.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle toho, jak otevírá to které OC nebo obchod. Ale čekej, že bude narvano.. Podle mě to za to fakt nestojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja chodim pokazde, takze vim co me ceka a podle me to za to stoji
. Jinak vyprodej je od 8:00.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, porad koukam ted na letni slevy v Nextu, OC Chodov - Praha a furt nic, ostatni jsou se slevami v plnem proudu, nebo temer uz i u konce. Asi to bude opet tak kolem 13.7. - 18.7.? Vite nekdo? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit