Moira dupačky - máte zkušenosti?

343
25.7.11 22:31

Moira dupačky - máte zkušenosti?

Dobrý večer, máte prosím některá zkušenosti s dupačkami z moiry? Máme body z materiálu extremelight, a hodně se dokáže vytahat. Velikost 70 nám na 4měsíční dceru vydrží ještě pár měsíců… Ale když bych chtěla dupačky, nevím, jestli jsou taky tak pružné, aby mi z toho hned nevyrostla, když to stojí takovou dardu. Ještě uvažuji o kombinéze z materiálu MONO a s tím už vůbec nemám zkušenost. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
25.7.11 22:39

Jeee my dneska zrovna jedny koupily -velikost 80-koupili jsme větší,aby dýl vydržely ,takže malý absolvuje první noc v nich-budeme je mít jako pížo :) Má problémy s vyrážkou-čekáme jestli to nebude ekzem,má to na to prý náběh a bylo nám tohle funkční prádlo vřele doporučováno. Tak uvidíme co to udělá,ale už teď musím napsat,že jsou strašně příjemný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
25.7.11 22:46

Tak u nás to je taky náběh na ekzém, a navíc děsný pocení! To bodíčko je super, ale tu velikost u dupaček si nejsem jistá, když malá kope, tak jakoby v těch dupačkách popolézá, pak se jí zaseknou prstíky někde v půlce nohavice a je řev. Tak právě nevím, jestli radši akorát, nebo můžu šáhnout pro větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
25.7.11 22:53

Já jsem na prvního kupovala nátělníkové body ve velikosti 68 a rostlo s ním až do dvou let. Ke konci už to byl takový spíš hadr. Jo a to jsem látkovala, takže měl větší zadeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.7.11 22:55

To jsem měla předevčírem stejný problám a v jednu ráno jsem ho musela převlákat,nemohl ani propnout nožičky.. jsou mu 4 měsíce a tohle jsme ryskli vězší a řekla bych,že je to ok a drží to když jsem mu to natahla na stehynka víc a je to hlaďoučký ,tak se tam zatím ta nožka pěkně vrátila. Jinak nám paní prodavačka poradila,že až mu budou krátký,stačí ťapky odstřihnout a její vnučka je unosila do roka asi taky od 4 měsíců. Takže se dají i natáhnout ..ale nesmí se prý prát v aviváži,jen buď práškem dle instrukcí,nebo stačí v ruce,jinak prý strácejí svou ochranu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
25.7.11 23:00

Ivana IZA nepomohlo by, kdybys oblékla nahoru na dupačka ještě ponožky? Kamarádka to tak dělala právě proto, že její syn kopal nohama a pak někdy i rozepnul druk a nohu měl venku. A „ponožková metoda“ byla fajn, kopal jak chtěl a ponožky to povětšinou udržely - nesmí být teda moc volné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.7.11 23:05

No vidíš.. :))matka amatérka-ponožkama to zkrozit mě nenapadlo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
25.7.11 23:53

Ahoj, my mame overal a moc se neosvedcil, musi se cely svleknout pri prebaleni a protoze to pouzivam jako spodni vrstvu, tak trochu pakarna. U nas se ekzem po moire bohuzel zhorsuje, ale to ma kazdy jinak, kazdeho drazdi neco jineho.
Na nevyvlekani nozek doporucuju sockons, pouzivam na druhe dite a nemuzu si vynachvalit. Na dupacky, ponozky.
 http://www.amazon.co.uk/…TKEC3741654/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat