Oblečení 80. let
- Fotoalbum (12)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
oblečení 80. let
ahoj holky,
potřebuji poradit. Příští týden máme mít v práci večírek ve stylu 80. let a já vůbec nevím co si vzít na sebe a jak se třeba učesat. Prosím poraďte, moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dej si do vlasu velkou slunecnici a k tomu o dve cisla vetsi bilou tuniku a nejaky zvonace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme s holkama dělaly nedávno soukr. večírek ve stylu „osmdesátek a devadesátek“… já jsem měla takový metlošský oblečení, džínovou vestu, rifle mrkve, pak dlouho paruku, to dříf jelo, ty hára
Pak měly holky např. šusťákovku, takovou tu jaxe dříf nosila, ty děsný.. čelenku, culík nastranu, nebo drezík cvičební, cvičky, halenky s mrtě vycpávkama, takový ty silonový, to frčelo.. brejle.. no třeba něco vymyslíš ![]()
Přihazuju foto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každá pořádná holka měla v tu dobu trvalou-jako helmu na vlavě,hodně kudrnatý a natupírovaný.Kalhoty se nosily rifle,plísňový-čím víc,tím líp.Jako kdyby si je mala batikovaný,ale jakoby do pruhů.A halenky s netopířimi rokávy-tzn. ne projmutý rukávy,ale rikáv šel vlastně už od pasu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LeaZbrna píše:
Dej si do vlasu velkou slunecnici a k tomu o dve cisla vetsi bilou tuniku a nejaky zvonace.
To je spíš období 60. let ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lleennttiillkkaa píše:LeaZbrna píše:To je spíš období 60. let ne?
Taky jsem to chtela rict, to nejsou osmdesaty.
kacabus - styl Discopribeh by byl ideal, ja byla v osmdesatych nactileta, vim, o cem mluvim ![]()
Natupirovany vlasy, modry stiny, umelohmotny nausnice krouzky, halenka, ktery se rikalo „brokát“ (to mela v Discopribehu ta Mariana), dziny do pasu, dole ke kotnikum
, lodicky na „kačence“. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblečení z roku 1985 můžete prohlídnout třeba tady - úplně první videoklip Lucie Bílé… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AdelQa píše:
My jsme s holkama dělaly nedávno soukr. večírek ve stylu „osmdesátek a devadesátek“… já jsem měla takový metlošský oblečení, džínovou vestu, rifle mrkve, pak dlouho paruku, to dříf jelo, ty háraPak měly holky např. šusťákovku, takovou tu jaxe dříf nosila, ty děsný.. čelenku, culík nastranu, nebo drezík cvičební, cvičky, halenky s mrtě vycpávkama, takový ty silonový, to frčelo.. brejle.. no třeba něco vymyslíš
Přihazuju foto
Adel, to mazec šusťákovka, takovou jsem měla v 15-ti na běžkách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dík moc, tak ted už jen někde něco pohledat, zrovna nedávno mamka uklízela skříň a všechno, co se už nenosí vyhazovala
Vlasy budou v poho, učeše mně segra, je kadeřnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:
Oblečení z roku 1985 můžete prohlídnout třeba tady - úplně první videoklip Lucie Bílé…http://www.youtube.com/watch?…
Hezky
Mam vypnuty zvuk, ale ani neni potreba, presne vim, co zpiva slovo od slova, a hudbu slysim v hlave se vsim vsudy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo - a ještě byl tehdy populární slogan „na tupou hlavu tupý střih“… ![]()
Neumím si představit, že bych někoho s tímto účesem potkal dneska. Tehdy ho nosili i chlapi - kdysi třeba Jirka Schellinger…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jé a co minisukně? Já furt lítala v minisukni a taky frčely takové ty kožené bundy do pasu z kousků a z kalhot mrkváče - dole úzké nahoře v pase ještě nabírané, aby velký zadky byly ještě větší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit