Oblečení 80. let

6895
9.8.11 12:36

oblečení 80. let

ahoj holky,
potřebuji poradit. Příští týden máme mít v práci večírek ve stylu 80. let a já vůbec nevím co si vzít na sebe a jak se třeba učesat. Prosím poraďte, moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3576
9.8.11 12:49

Dej si do vlasu velkou slunecnici a k tomu o dve cisla vetsi bilou tuniku a nejaky zvonace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
9.8.11 12:49

My jsme s holkama dělaly nedávno soukr. večírek ve stylu „osmdesátek a devadesátek“… já jsem měla takový metlošský oblečení, džínovou vestu, rifle mrkve, pak dlouho paruku, to dříf jelo, ty hára :-) Pak měly holky např. šusťákovku, takovou tu jaxe dříf nosila, ty děsný.. čelenku, culík nastranu, nebo drezík cvičební, cvičky, halenky s mrtě vycpávkama, takový ty silonový, to frčelo.. brejle.. no třeba něco vymyslíš :-)
Přihazuju foto 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
9.8.11 12:50

Ještě jednu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
9.8.11 12:55

Každá pořádná holka měla v tu dobu trvalou-jako helmu na vlavě,hodně kudrnatý a natupírovaný.Kalhoty se nosily rifle,plísňový-čím víc,tím líp.Jako kdyby si je mala batikovaný,ale jakoby do pruhů.A halenky s netopířimi rokávy-tzn. ne projmutý rukávy,ale rikáv šel vlastně už od pasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.8.11 12:56
LeaZbrna píše:
Dej si do vlasu velkou slunecnici a k tomu o dve cisla vetsi bilou tuniku a nejaky zvonace.

To je spíš období 60. let ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
9.8.11 13:10

Na období 80 let bude asi nejlepší zkouknout Slunce seno … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
9.8.11 13:11

Strejda Google poradí nejlíp… :wink: Třeba takto ? Pro inspiraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
9.8.11 13:15
lleennttiillkkaa píše:
LeaZbrna píše:
To je spíš období 60. let ne?

Taky jsem to chtela rict, to nejsou osmdesaty.

kacabus - styl Discopribeh by byl ideal, ja byla v osmdesatych nactileta, vim, o cem mluvim :lol:
Natupirovany vlasy, modry stiny, umelohmotny nausnice krouzky, halenka, ktery se rikalo „brokát“ (to mela v Discopribehu ta Mariana), dziny do pasu, dole ke kotnikum :lol: , lodicky na „kačence“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.8.11 13:15

Oblečení z roku 1985 můžete prohlídnout třeba tady - úplně první videoklip Lucie Bílé… :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
9.8.11 13:20
AdelQa píše:
My jsme s holkama dělaly nedávno soukr. večírek ve stylu „osmdesátek a devadesátek“… já jsem měla takový metlošský oblečení, džínovou vestu, rifle mrkve, pak dlouho paruku, to dříf jelo, ty hára :-) Pak měly holky např. šusťákovku, takovou tu jaxe dříf nosila, ty děsný.. čelenku, culík nastranu, nebo drezík cvičební, cvičky, halenky s mrtě vycpávkama, takový ty silonový, to frčelo.. brejle.. no třeba něco vymyslíš :-)
Přihazuju foto 8-)

Adel, to mazec šusťákovka, takovou jsem měla v 15-ti na běžkách :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
9.8.11 13:21

Dík moc, tak ted už jen někde něco pohledat, zrovna nedávno mamka uklízela skříň a všechno, co se už nenosí vyhazovala :-( Vlasy budou v poho, učeše mně segra, je kadeřnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
9.8.11 13:25
Jura007 píše:
Oblečení z roku 1985 můžete prohlídnout třeba tady - úplně první videoklip Lucie Bílé… :mrgreen:http://www.youtube.com/watch?…

Hezky :potlesk: Mam vypnuty zvuk, ale ani neni potreba, presne vim, co zpiva slovo od slova, a hudbu slysim v hlave se vsim vsudy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.8.11 13:28

Jo - a ještě byl tehdy populární slogan „na tupou hlavu tupý střih“… :mrgreen:
Neumím si představit, že bych někoho s tímto účesem potkal dneska. Tehdy ho nosili i chlapi - kdysi třeba Jirka Schellinger…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
9.8.11 13:30

jé a co minisukně? Já furt lítala v minisukni a taky frčely takové ty kožené bundy do pasu z kousků a z kalhot mrkváče - dole úzké nahoře v pase ještě nabírané, aby velký zadky byly ještě větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat