Oblečení "born in 2015"
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
oblečení "born in 2015"
Maminečky prosím, naše malá se rozhodla vykouknout na svět o dost dřív, hlavně už v roce 2015. Nemáte prosím doma někdo nebo nedá se někde sehnat oblečení na holčičku, kde by bylo napsáno „born in 2015“? Už mám takto focené oba syny na památku a chtěla jsem i pro dceru a na netu nikde nemůžu sehnat. Děkuji Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Prvni co me napadlo kdybyste nesehnala, ze dnes uz se delaji snad vsechny veci na miminka i z vlastnim potiskem…tak byste si to mohla nechat pripade nekde udelat…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tesco -viděla jsem ve slevách za pár kaček a moc pěkné
Tuším to byl komplet bodýčka nebo overálku s bryndákem a asi ještě něco k tomu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@realistka81 píše:
Maminečky prosím, naše malá se rozhodla vykouknout na svět o dost dřív, hlavně už v roce 2015. Nemáte prosím doma někdo nebo nedá se někde sehnat oblečení na holčičku, kde by bylo napsáno „born in 2015“? Už mám takto focené oba syny na památku a chtěla jsem i pro dceru a na netu nikde nemůžu sehnat. Děkuji Monika
Viděla jsem ve výprodeji v tescu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam celou sadu, ale je to pro novorozence (velikost 52) a je to neutralni barvy - sede, vetsinou slaby prouzek. Tusim, ze je to dokonce to z Tesca, ale nevim, dostala jsem to uz pred rokem. Kdyby to byla vetsi velikost, nemela bych problem poslat. Ale jsem v zahranici a tak by to poslat trvalo zhruba 1,5 tydne.
Dalsi moznost je objednat z ebay ci jineho podobneho serveru. Tam je uz moznost objednat i vetsi velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit