Oblečení do deště Tchibo/Lidl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56293
7.9.15 11:47

@Nataša však jasně, tohle nejsou oblečky do hor, je to prostě do bláta a do deště, na jaro/podzim, používáme vyloženě do deště, do školky, kde se v tom „batolí“ na školní zahradě nebo když chtějí doma na dvůr a mrholí nebo jemně prší. Na výlety taky používáme softshel, tam by se v té gumě upekly.
Co jsem koukala, tak většinou měly právě ty šité parametry nic moc, ale už je to celkem dlouho zpět. Je to znát i na ceně. Moje softshelka, ve které ze mě konečně neleje, byla několikanásobně dražší než ta z Lidlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
7.9.15 11:54
@Moise píše:
@Nataša však jasně, tohle nejsou oblečky do hor, je to prostě do bláta a do deště, na jaro/podzim, používáme vyloženě do deště, do školky, kde se v tom „batolí“ na školní zahradě nebo když chtějí doma na dvůr a mrholí nebo jemně prší. Na výlety taky používáme softshel, tam by se v té gumě upekly.
Co jsem koukala, tak většinou měly právě ty šité parametry nic moc, ale už je to celkem dlouho zpět. Je to znát i na ceně. Moje softshelka, ve které ze mě konečně neleje, byla několikanásobně dražší než ta z Lidlu :mrgreen:

Na to hrabání v blátě je Lidl dobrý. Dcera v tom loni běžně seděla v blátě a dobrý. Když to ale někdo nedělá (nesmí nebo je ve městě a tak), tak možná fakt stačí softshell. Ten máme stejně, pač na výlet na hory taky děti v té gumě neberu. Nám ty šité za 300 zatím stačí, mám ale fakt nepotivé děti. Já se zpotím občas i v softshellce za 4 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.9.15 11:56

Holky, díky moc za reakce :-) v podstatě jste mi potvrdily to, co jsem si myslela. Jelikož jsme z města, nehrozí, že bychom někde zakempili v šíleném bahně nebo slejváku, tak asi půjdu do toho Lidlu.
Ještě ale otázka na softšelovou kombinézku, ta se mi docela líbí na ven i třeba jen do parku nebo na chalupu, kde trávíme každý víkend http://www.tchibo.cz/…0073677.html

• Citovat
  • Upravit
56293
7.9.15 12:05

@Pipi 00 jo, naše zbožňujou běhání v loužích, rochnění se v blátě, jsou na vesnici, no. Ve městě bychom to možná tolik nevyužili.
@Lizzi do kombinézy bych asi nešla, zvlášť pro dítě, co už nemá pleny. My teda dost často nosíme i zvlášť, buď jenom bundu k normálním kalhotám nebo kalhoty k mikině a tak :think:
Navíc mi přijde docela drahá na to, že má jeden sloupec 3000 a druhý neuvedený pro jistotu vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.9.15 12:36

@Moise
jj, ty šité jsou často horší materiál, já kupuju pro děti jen veselou nohavici (5tis voda, 10tis prodyšnost) a jsem víceméně spokojená. resp. zatím jsem na lepší pro děti nekápla.
(já sama mám významně lepší materiál, a je to fakt znát..)

pravda, jsme z města, bahno jedině na hřišti, a nebo na výletech v přírodě, kde ale člověk potřebuje i jiné vlastnosti oblečení než gumovost :mrgreen:

@Lizzi ta kombinézka, já nevím, přijde mi to málo, 3000vodní sloupec.. a na to málo docela vysoká cena.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.9.15 13:23

@Moise taky jsme na vsi, máme farmu, zemědělství, děti jsou od bahna do pasu, ráchaj se ve vodě ve všem.. taky hodně nosíme softshell, a le bez gumohader bychom nepřežili.. máme jak tchibo, tak lidl, tak ocean z outdoorkids a nějak rozdíl moc nepozoruju…
@Nataša taky máme veselou nohavici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.9.15 13:28

@Krrysa tak to chápu. :mrgreen: tady v praze bahno na chodníkách moc není. na zahradě je tráva a max. mokrej písek. ve školce trochu bahínko, ale spíš mokrý kamínky a mokrá tráva.. a na výlety s námi sofshel.. takže gumohadry jsou v podstatě na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
7.9.15 13:38
@Nataša píše:
@Krrysa tak to chápu. :mrgreen: tady v praze bahno na chodníkách moc není. na zahradě je tráva a max. mokrej písek. ve školce trochu bahínko, ale spíš mokrý kamínky a mokrá tráva.. a na výlety s námi sofshel.. takže gumohadry jsou v podstatě na nic.

To chápu. V lesní školce je maringotka, před ní terasa a před terasou děti kutají v zemi. Takže za mokra jsou tam louže, normálně si sednou na zem a kutaj dál v tom blátě, aspoň ti malí. Když je moc sucho, tak jdou do potoka pro vodu a bláto si vyrobí. Sedí klíďo i v loužích. To softshell nedá :-), ty gumový kalhoty v pohodě. Bunda to nedá žádná, pač si ráchaj ruce v těch loužích a vyvzlíná to do rukávů.
Ale prý je to pedagogicky hrozně důležitý, že mají možnost se v tom bahýnku hrabat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.9.15 13:44

@Lizzi ja muzu porovnat, mela jsem jak soupravu z tchiba, tak z lidlu a zpoceny byl stejne. Takze ted mam zalusk na lidl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.9.15 13:46

@Pipi 00 my máme školku klasika, a le i tak se hrabou v zemi dost, nicméně tam to soft. zvládne… ale to, c o provozují doma nedá ani omylem, bez gumohader bychom byli ztracení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
7.9.15 13:52

@Krrysa U nás to doma provozují taky, máme na zahradě potůček. Ale ve státní školce se zde skoro nic nesmí, takže tam děti gumu nenosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.9.15 13:55

@Pipi 00 my máem sice státní, a le malou vesnickou školku, děti jsou denně venku.. podle stavu oblečení se v bahně angažují dostatečně :mrgreen: nicméně doma jim v prasení nikdo meze neklade, takže tahají vodu všude, na zahradě ještě ok, a le na farmě se fakt zprasí úplně totálně, takže já jsem za tenhle vynález neskonale vděčná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56293
7.9.15 13:57

Ono je to v těch státních školkách těžké, učitelky by i ty děti nechali se prasit, ale rodiče si pak stěžují, že jsou děti špinavé a musí prát :roll: :zed: U nás ve vesnické to nikdo neřeší, dětí chodí ven denně za každého počasí, jen když hodně fouká nebo leje jako z konve, tak jdou radši do tělocvičny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
7.9.15 14:00

Holky, dívala jsem se na ten Lidl. Dají se ty zateplené gumáky nosit v zimě místo sněhulí do břečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.9.15 14:01

U nás se staví z písku plus vody, na zahradě. a tam je to jedno, co mají na sobě. protože i do gumy voda vleze rukávama :mrgreen: ze školy mi chodí špinavější jak ten ze školky, zahrada je plná bobků od zvířat co tam chová školník, ta školková je tráva/kamení, takže v klidu :D
a pedagogicky je to nesmírně důležité se v té zemi kutat :-) akorát u nás se to ve školce provozuje jen v šutříkách.. :-)

většina dětí kamarádek nosí tyhle gumohadry na procházky, na hřiště, jezdí v tom autobusem, a tak mě už ani nenapadlo, že jsou i děti, co se smí angažovat v bahně :mrgreen: :oops: a s gustem to denně provozují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková