Oblečení do skyboxu pro dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.11.24 21:50

Oblečení do skyboxu pro dítě

Ahoj maminky, mám takový problém. Dostali jsme na zítra lístky do skyboxu na ⚽️Spartu (celkem narychlo), kam normálně nechodíme. Naposledy jsme tam takhle byli, když dceři bylo asi 11. Tak jsem se dnes večer dívala, jestli mají předepsaný dresscode, no a zjistila jsem, že společenské oblečení se vztahuje na děti nad 10 let. Chci se zeptat, jak moc to u dětí řeší (dceři bude 15, ale vypadá spíš na 13-14)? Nejlépe z vlastní zkušenosti. Jestli nebude vadit, když bude mít společenštější džíny, sparťanský dres a na tom kabát?
P. S. Omlouvám se za anonym, ale nechci, aby viděla tchýně, že se ptám-alespoň do Vánoc bychom poslouchali řeči… předem děkuji moc a omlouvám se, že píšu takhle pozdě. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
816
3.11.24 02:36

V 15 už opravdu moc dítě není… A to nemá vůbec nic společenského nebo se chce oblékat podle sebe?
Bála bych se, aby si na místě nepřipadala nepatřičně, pokud by ostatní byli ve formálním. Řešením by mohlo být vstoupit ve formálním a vzít si s sebou ležérnější oblečení, do kterého by se převlékla, pokud by se to hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková