Oblečení na bruslení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
444
4.11.22 08:18

Oblečení na bruslení

Dobrý den, syn je v 1. třídě a od příštího týdne budou chodit bruslit. Nevím, zda mu dávat oteplovačky a zimní bundu, aby mu v tom zase nebylo horko nebo jen softshellové kalhoty a bundu. Syn ještě bruslit neumí, tak bude asi hodně padat. Poradíte prosím, co jste dávali?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
4.11.22 08:26
@terka85 píše:
Dobrý den, syn je v 1. třídě a od příštího týdne budou chodit bruslit. Nevím, zda mu dávat oteplovačky a zimní bundu, aby mu v tom zase nebylo horko nebo jen softshellové kalhoty a bundu. Syn ještě bruslit neumí, tak bude asi hodně padat. Poradíte prosím, co jste dávali?
Děkuji.

Soft.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
4.11.22 08:28

Zalezi kam konkrétně budou chodit, u nás jsou třeba dva stadiony, na jednom je kolem nuly, fakt kosa, tam sme nosili normálně zimní oblečení, teplé rukavice, na druhém bývá až kolem 15 stupňů, tam sem jezdila v leginach a mikine, v zimní bundě by se člověk upek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
4.11.22 08:31

Dávám sofshellky, zimní bundu. Dcera si je natahuje na legínky.
Hlavně teplý ponožky a lyžařský nepromokavý rukavice. Oni mají takový židličky na začátek, tak zas tolik padat nebude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
4.11.22 08:33

Oteplovaky mu dej až půjde v mrazu na rybník. Na zimak stačí softshelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4816
4.11.22 08:34

Děti chodily loni a nosily legíny + nezateplené softky a zimní bundu (sportovní, co mají na lyže, ne nějakou extra vyteplenou péřovku). Plus určitě rukavice a čepici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.11.22 08:46
@terka85 píše:
Děkuji.

Dávala jsem oteplováky bez punčocháčů. A lyzařskou bundu ze sportu. Není v ní jak medvěd. Nebo přechodovou bundu. Helmu. Nikdy si na vedro nestěžoval, ale on je hubeňour a je celkem fyzicky zdatný. Já loni bruslila s ním a dalo mi to hodně práce si vzpomenout :mrgreen: Měla jsem na sobě funkční kalhoty a přechodovou bundu a bylo mi teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
4.11.22 08:49

Oteplovaky! Bude padat, tak at ho to neboli. K tomu jenom fleesku, pekne se zapoti. Cepici pod helmu ne. A poradny rukavice, nepromokave…
„Zidlicky“ nemaji vsude. Uci je ze zacatku i padat a valet se po lede.
Snad ma alespon dobre brusle, at to neni zbytecny kurz.
Chodila jsem s detmi jako doprovod a co meli nekteri spoluzaci, to bylo vyslovene tyrani deti. Kolik krat si ani instruktori nevedeli rady, jak udrzet brusle zapnute na noze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.11.22 09:37

Jéé, pamatuju loňskou diskuzi, kde se tohle téma zvrhlo do šílené hádky o skleníkových dětech :mrgreen: Nic, to je fuk.
Pokud bude hodně padat, dala bych klidně kalhoty na lyže, ale k tomu jen tenkou bundu nebo případně jen mikču. Jinak s dětmi bruslíme na stadionu v softshellu, já dokonce jen v kalhotech na běžky (takové termo legíny) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.11.22 10:42
@Zvonielka píše:
Oteplovaky! Bude padat, tak at ho to neboli. K tomu jenom fleesku, pekne se zapoti. Cepici pod helmu ne. A poradny rukavice, nepromokave…
„Zidlicky“ nemaji vsude. Uci je ze zacatku i padat a valet se po lede.
Snad ma alespon dobre brusle, at to neni zbytecny kurz.
Chodila jsem s detmi jako doprovod a co meli nekteri spoluzaci, to bylo vyslovene tyrani deti. Kolik krat si ani instruktori nevedeli rady, jak udrzet brusle zapnute na noze..

My máme klasické sněrovací. A pred kurzem psali, že rifle opravdu nejsou vhodné oblečení. Někteří rodičové mají nápady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.11.22 10:44
@unuděná píše:
Jéé, pamatuju loňskou diskuzi, kde se tohle téma zvrhlo do šílené hádky o skleníkových dětech :mrgreen: Nic, to je fuk.
Pokud bude hodně padat, dala bych klidně kalhoty na lyže, ale k tomu jen tenkou bundu nebo případně jen mikču. Jinak s dětmi bruslíme na stadionu v softshellu, já dokonce jen v kalhotech na běžky (takové termo legíny) :mavam:

Já mám klasické turistické Kinley a slabší bundu. Když jsem bruslila jako dítě, snesla jsem svetr od babičky. Dneska bych v tom chcípla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.22 11:10

Soft, něco teplé ale tenké… třeba jen rolák a tenkou bundu, určitě příliš nenavlekat nebude se v tom moct hýbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
4.11.22 13:45

Naše děti tedy na 1. stupni zateplený kalhoty a punčocháče měly.. Bundu jen slabší a lyžařský rukavice. Nejmladší byl vloni v 5.třídě a i když bruslit umí dobře, tak se vic válel po zemi než bruslil.

Příspěvek upraven 04.11.22 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30903
4.11.22 14:16

Dávám oteplovaky a softshellová bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30903
4.11.22 14:17

A rukavice tlusté lyžařské. Už kvůli bezpečnosti, alespoň takový mám z těch ostrých bruslí pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková