Oblečení na fotbal
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Oblečení na fotbal
Ahoj, prosím o radu. Syn začal na jaře chodit na fotbal, ale u nás se to moc žere a děti chodí v dresech. Když bylo chladno, tak měly děti dres a pod ním cosi. Co to bylo - co zakoupit? Oni hrají i v chladnu venku, máme halu, nevytápěnou. Co pod dres, na nohy apod.
Jsem v pr… a manžel mi řekl, tak mu kup nějakou výbavu na fotbal. Na jaře, kdy začal chodit kopat, jsem to řešila jen klasickým školkovým oblečením + kopačky, ale v červnu nějak dozrál a nechtěl vrátit dres trenérovi po zápase
. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Osmanka řekla bych, že to mohlo být ribano, používá se hlavně na hokej, ale dá se právě vzít pod jakýkoliv dres a máš chráněné ruce i nohy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starší syn taky začal trochu chodit (trochu ve smyslu, že tam byl zatím párkrát na jaře), i ti prckové mají většinou všichni dres, když bylo chladněji, dávala jsem pod něj obyč. triko s dlouhým rukávem. Dolů trenýrky od dresu, v chladnu obyč. tepláky. Kopačky samozřejmě. Žádné další spešl oblečky zatím kupovat nehodlám, protože nevím, jak u toho vydrží, připadá mi tam pořád trochu jako mimoň
(je mu 5 let). A ty dresy máme různé fanouškovské (hl. Bayern Mnichov
), ale synovci jsme třeba kupovali ve Sportissimu dres asi za 350,– a nechávali mu na něj natisknout jeho jméno a číslo 5 (byl k 5. narozkám).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se pod dres v zimě nosí normální termoprádlo, třeba jako na lyže. Jinak mají tréninkové dresy nebo různé dresy třeba adidas, co si kdo pořídí. U nás není problém přijít na trénink ani v obyč trenkách a triku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samamama
Na netu jsem našla firmu, která rovnou prodá dres s číslem a jménem, jaký bych chtěla. Ale děti nosí právě nějaké termo prádlo, aby i v 10C jim bylo teplo. Ale nevím, zda vezmu obyč termo prádlo. Prostě nějaký odkaz…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot.
My tak taky chodili obyč, ale hold v červnu ho to chytlo. Takže stačí klasické termo prádlo a na to šortky? Nebo nějaké podvlíkačky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. píše:
U nás se pod dres v zimě nosí normální termoprádlo, třeba jako na lyže. Jinak mají tréninkové dresy nebo různé dresy třeba adidas, co si kdo pořídí. U nás není problém přijít na trénink ani v obyč trenkách a triku.
Mi právě termoprádlo přijde ideální.
Jinak, že malej chce dres to chápu, však se dají koupit za pár korun ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca
Měl nějaký obyč, nikdy si ho nevzal na sebe
. Ale pak odmítl vrátit týmový dres. Tak jsem si řekla, že koupím nějaký mu se jménem, když ho to baví už 1/2 roku - nechtěla jsem začít s mega výbavou na měsíc. Stačilo, že musel mít dvoje kopačky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca
A termoprádlo bude na podzim stačit - není třeba třeba více vrstev?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Osmanka píše:
@zvidavajanca
A termoprádlo bude na podzim stačit - není třeba třeba více vrstev?
Tak oni taky běhají ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás taky trénují a hrají v dresech, to je přece samozřejmost.
Syn má tréninkové dresy se svým jménem a číslem, nechali jsme je dělat v reklamce. Jen nováčci mají první tréninky tričko a tepláky. Na podzim a na jaře dáváme (všichni) dětem termoprádlo. Já koupila jednu soupravu ve sportisimu, druhou v lidlu. Podle počasí pak ještě sportovní šusťákovou bundu. Plus čepici a rukavice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Osmanka Pokud je náhodou tvůj syn ročník 2008, tak od nové sezony by měl být právě pro osmičky fotbalový balíček. http://www.mujprvnigol.cz/…balicek.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raduš.ka44
Díky za info, jsme o rok mladší. Proto začal trénovat teprve nedávno a nechtěla jsem nakoupit haldu věcí, kdyby ho to nebavilo, ale hrne se na fotbal i od září
. Všude vozíme míč
. Jsme v klubu, ale zatím to byly sportovky a přejde zřejmě asi na fotbal, ale to vede stejný klub. Je tam už 3roky
, ale fotbal se u nás doporučuje až od 6ti let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zeptám se jaké termo je nejlepší? Mám třeba tričko a přijde mi jen tenké a pak jsem našla na webu, že mají i očka ze spoda. Jsou různé varianty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit