Oblečení na pohovor

13.1.13 20:28

oblečení na pohovor

Dobrý večer maminky,
obracím se na Vás s ditazem, jak se obléknout na pohovr. Vím, že na toto téma tu diskuze proběhli, avšak jsem nenašla odpověď na svoji otázku. V úterý mám jít na pohovor, do pojišťovny za přepážku. Pracuje tam i moje maminka, takže trochu vím, jak to probíhá. Vím, že v kostýmu jít nemůžu, protože ho nevlastním, na druhou stranu ale vím, že tam mnoho žen šlo v riflích. Já chci jít v elegatních pletených šatem, tmavě zelená barva(jakoby smaragdová)a k tomu legíny do kozaček s menším podpatkem. K těm šatům mám široký kožený pásek, který je posazený na bokách a vypadá k tomu velice pěkně. Je to taková krémovo hnědá barva, ale opravdu k šatům jde. MYslíte že je to možné?

Moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
13.1.13 20:32

A proč by nebylo? :nevim: hlavně ne výstřih, vyzývavý gesta a žvýkačka v puse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.13 20:33

Nene, výstřih nemají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.1.13 20:35

Ja bych v pletenych satech nesla, at jsou sebehezci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.13 20:36

Aha… :roll: tak to nevím, co vymyslím, kostým fakt nemám a sukně leda riflové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.1.13 20:38
@Petulinaxx píše:
Ja bych v pletenych satech nesla, at jsou sebehezci :nevim:

Pokud nemá kostýmek, tak lepší pletený šaty než džíny a mikina. To už jsem taky viděla. Jo a co chodím do banky, tak tam normálně takový šaty jedna paní nosí furt. Ne jedny a ty samy, má jich asi několik, ale všechno na stejný brdo. Ať už pletený, na knoflíčky, sametky… A většinou právě taky s páskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.1.13 20:42
@Seizdra píše:
Pokud nemá kostýmek, tak lepší pletený šaty než džíny a mikina. To už jsem taky viděla. Jo a co chodím do banky, tak tam normálně takový šaty jedna paní nosí furt. Ne jedny a ty samy, má jich asi několik, ale všechno na stejný brdo. Ať už pletený, na knoflíčky, sametky… A většinou právě taky s páskem.

Ja nevim no…obleceni na pohovor a obleceni do prace jsou dve ruzne veci :nevim:
Samozrejme, ze vsechno je lepsi nez dziny a mikina, ale podle me tmave kalhoty a halenka jsou lepsi nez uplet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
13.1.13 20:44

@frozendarkness a co si nějaký koupit, stejně jestli tu práci dostaneš tak ho užiješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
13.1.13 20:44

Já v tom problém nevidím. Oblečení by mělo být elegantní, to ale neznamená, že to musí být bezpodmínečně kostýmek. Důležité je, aby si se cítila dobře, nebyla vyzývavá, ale seriozní.

@frozendarkness píše:
Dobrý večer maminky,
obracím se na Vás s ditazem, jak se obléknout na pohovr. Vím, že na toto téma tu diskuze proběhli, avšak jsem nenašla odpověď na svoji otázku. V úterý mám jít na pohovor, do pojišťovny za přepážku. Pracuje tam i moje maminka, takže trochu vím, jak to probíhá. Vím, že v kostýmu jít nemůžu, protože ho nevlastním, na druhou stranu ale vím, že tam mnoho žen šlo v riflích. Já chci jít v elegatních pletených šatem, tmavě zelená barva(jakoby smaragdová)a k tomu legíny do kozaček s menším podpatkem. K těm šatům mám široký kožený pásek, který je posazený na bokách a vypadá k tomu velice pěkně. Je to taková krémovo hnědá barva, ale opravdu k šatům jde. MYslíte že je to možné?Moc děkuji za rady
  • Citovat
  • Upravit
21848
13.1.13 20:45
@Petulinaxx píše:
Ja nevim no…obleceni na pohovor a obleceni do prace jsou dve ruzne veci :nevim:
Samozrejme, ze vsechno je lepsi nez dziny a mikina, ale podle me tmave kalhoty a halenka jsou lepsi nez uplet :nevim:

No pokud to budou látkovy a ne džínovy, tak to jo. Teď jde o to, jestli zakladatelka něco takovýho má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.13 20:45

No tmavé kalhoty bych měla, ale to by asi nemohli být ty do kozaček, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
13.1.13 20:48

A je nutné mít kalhoty nasoukané v kozačkách?

• Citovat
  • Upravit
4029
13.1.13 20:49
@frozendarkness píše:
MYslíte že je to možné?
Šaty s páskem jsou fajn. Rozhodně tisíckrát lepší než rifle. Hlavně se předtím dobře nalaďte, ať správně zapůsobíte. Přiměřený make-up, hezký úsměv, narovnaná ramena a přirozeně sebevědomé, ale slušné vystupování určitě zabere. Držím palce :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.13 20:51

Já kostýmové kalhoty nemám, takže asi mi stejně nezbude nic jiného než jít v šatech a leginách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.1.13 20:52
@frozendarkness píše:
No tmavé kalhoty bych měla, ale to by asi nemohli být ty do kozaček, že?

To by vypadalo blbě. Ale já bych se fakt nebála jít do těch šatů, vůbec mi to na pohovor nepřijde mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat