Hledání práce po MD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Hledání práce po MD
Maminky, vzali by jste práci s prac. dobou od 13.30 do 22.hod.,plus každý druhý víkend. Práce je to super, na wellnesu ale skrz děti 4,8let to asi nepůjde. Manžel k tomu chodí na 3směny takže děti by museli byt 14dní u babiček ale on chce abych to vzala, že když pojede z odpolední tak děti vyzvedne, ale ty už dávno spí. Tvrdí že to tak dělá spousta rodin tak proč by jsme to nezvládli my.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja bych do toho nesla kvuli detem.14 dni byvat po nabickach je moc, i tyden je podle moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevzala.Dite bych nevidela.Ale zkus to treba ti to bude vyhovovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
Nevzala.Dite bych nevidela.Ale zkus to treba ti to bude vyhovovat.
Já to nechci zkoušet, už jenom při představě že by to mělo takhle fungovat tak je mi ouzko a co teprv děti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boruvka33 píše:
Já to nechci zkoušet, už jenom při představě že by to mělo takhle fungovat tak je mi ouzko a co teprv děti
Tak proc se ptas kdyz mas jasno ty i manzel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
Tak proc se ptas kdyz mas jasno ty i manzel.
Ptám se proto že chlap tvrdí že všude jinde to tak funguje tak jsem byla zvědavá jestli mi tady někdo napíše že je to běžné, že se o děti starají babičky a spávají tam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dite hlida babicka dva dny v tydnu od jejiho roku a ctvrt a tu noc mezi tam spi.
Rozhodnout se stejne musis sama, netusim, kde bydlis a jak tezke je tam sehnat praci. Nekde to tak skutecne muze fungovat, kdyz se nic jineho neda sehnat.
Ja si muzu dovolit praci vybirat, takze si podle toho muzu zaridit i ostatni…
A pokud manzel pracuje na tri smeny, tak ma taky nekdy volno, ne? Takze to snad neznamena, ze deti odlozite na dva tydny k babicce…
Mne z toho naopak vychazi, ze kdyz bude mit manzel ranni, tak bys rano hlidala ty, pak rodice, pak manzel, obcas se vam smena sejde( odpoledni) a kdyz bude mit manzel nocni tak byste se teoreticky mohli i vystridat( pokud deti chodi spat v osm). Ale samozrejme vsechno zalezi na tom, jak daleko to mate do prace a jak daleko mate hlidaci rodice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boruvka33 píše:
Ptám se proto že chlap tvrdí že všude jinde to tak funguje tak jsem byla zvědavá jestli mi tady někdo napíše že je to běžné, že se o děti starají babičky a spávají tam
Neumim cist.
.Uz ctu ze manzel chce. ![]()
Ne nefunguje to. Ja chcu tedy nastoupit klidne n atri smenny popripadne 12 takhle to fungovat muze.ALe ne jenom odpoledni. A kdybys videla deti?? Vse ma sve hranice. Nevim o nikom kdo by takhle fungoval.
Ja si to zkusila na mesic.Rano jsem sla na 6 a vracela v 9 vecer kdy uz mala spala minimalne 3× tydne.To 2× tydne jsem byla doma v 6 a jednou ji stihla vyzvednout. Vzhledem k tomu ze muj nedela na smenny ale muze dojit na 8 tak tohle by slo horsi bylo to ze musel malou vyzvedavat takze jsme mel lehce problemy pak sam dosel ze to takhle nejde.Kdyz jsem nastupovala vedeli jsme ze to bude krusny tech 14 ale po mesici uz ne tam bylo videt ze zadne z lepseni nehrozi. Takze jsem to po dohode s muzem zabalila. Kdyby tvuj muz nedelal na smenny dalo by se to a zkusila bych to ale ne takhle. To mate babicky v blizkosti??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Moje dite hlida babicka dva dny v tydnu od jejiho roku a ctvrt a tu noc mezi tam spi.
Rozhodnout se stejne musis sama, netusim, kde bydlis a jak tezke je tam sehnat praci. Nekde to tak skutecne muze fungovat, kdyz se nic jineho neda sehnat.
A pokud manzel pracuje na tri smeny, tak ma taky nekdy volno, ne? Takze to snad neznamena, ze deti odlozite na dva tydny k babicce…
Mne z toho naopak vychazi, ze kdyz bude mit manzel ranni, tak bys rano hlidala ty, pak rodice, pak manzel, obcas se vam smena sejde( odpoledni) a kdyz bude mit manzel nocni tak byste se teoreticky mohli i vystridat( pokud deti chodi spat v osm). Ale samozrejme vsechno zalezi na tom, jak daleko to mate do prace a jak daleko mate hlidaci rodice.
Jak by se zakladatelka vystridala kdyz bude koncit v 22 a nez dojde doma mas treb apul hodky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
Jak by se zakladatelka vystridala kdyz bude koncit v 22 a nez dojde doma mas treb apul hodky.
Zalezi jak daleko od prace bydli. Pokud deti spi( moje, asi stejne stare, chodi spat v osm), tak bych v tomhle veku uz asi hodinu, kdy budou doma sami( spici), riskla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla pracovní dobu od 9-18…malého jsem vůbec neviděla a po měsíci jsem toho měla dost!!! takže já bych to nevzala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Manžel má volno jen o víkendu, přes týden ne, takže by děti byli doma jen když by měl ranní, ty dva týdný by museli byt u babičky. Do práce bych to měla 20km takže bych je ani nemohla vyzvednou ze školky a ze školy ale viděla je jen ráno a v noci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už bych do toho nechtěla jít. já jsem dělala třísměný provoz plus přezčasy. Chlap pracovně přez týden pryč, holka školková. Když jsem měla noční, nebo odpolední, musela bývat přez týden u babiček, To jsem stejnak prospala, když jsem zrovna nebyla v práci. Když jsem měla ranní, měli jsme celkem přísné přezčasy, takže jsem se často vracela domů pozdě večer. Nerada na to období vzpomínám. U nás to teda bylo tak, že muž mě od práce zrazoval, ať to nedělám, když mám dítě, ale já tvrdohlavě šla do toho. Je pravda, že jsem byla dlouho nezaměstnaná a už jsem z toho měla depky, tak jsem brala cokoliv. Vydržela jsem to rok. Chlapovi to nějak vysvětli, že jestli teda to vezmeš, tak ať on změní zaměstnání, aby se mohl postarat, nebo já nevím co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boruvka33 píše:
Manžel má volno jen o víkendu, přes týden ne, takže by děti byli doma jen když by měl ranní, ty dva týdný by museli byt u babičky. Do práce bych to měla 20km takže bych je ani nemohla vyzvednou ze školky a ze školy ale viděla je jen ráno a v noci.
NESLA BYCH DO TOHO. Chlap at si najde jinou praci a pak mozna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit