Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Anonymní píše:KatkaX píše:Sakryš, to by byla mašina
3000 stupňů
No prostě jak je na tom bacil, tak bych to všechno pálila. Bych tyhle bacily úplně zničila všechny, ať to máme všechno úplně sterilní
A obzvlášť maso - to je svinstvo! ![]()
KatkaX píše:Anonymní píše:No prostě jak je na tom bacil, tak bych to všechno pálila. Bych tyhle bacily úplně zničila všechny, ať to máme všechno úplně sterilníKatkaX píše:Sakryš, to by byla mašina
3000 stupňů![]()
A obzvlášť maso - to je svinstvo!
No já bych si z toho zase tak srandu nedělala, neteř z toho byla nemocná. E.coli, pak se zjistilo, že to bylo z prkýnka na maso (které používali i na jiné běžné věci).
mmonica píše:
na 60,peru tak od arozeni temer vse
A fakt i takové masové „nehody“ jo?
Anonymní píše:mmonica píše:A fakt i takové masové „nehody“ jo?
A ruce nebo nádobí od masa umýváš v teplejší vodě? ![]()
Anonymní píše:mmonica píše:A fakt i takové masové „nehody“ jo?
delas si ze me srandu?Proc by to jako nemelo stacit?
Anonymní píše:KatkaX píše:No já bych si z toho zase tak srandu nedělala, neteř z toho byla nemocná. E.coli, pak se zjistilo, že to bylo z prkýnka na maso (které používali i na jiné běžné věci).Anonymní píše:No prostě jak je na tom bacil, tak bych to všechno pálila. Bych tyhle bacily úplně zničila všechny, ať to máme všechno úplně sterilníKatkaX píše:Sakryš, to by byla mašina
3000 stupňů![]()
A obzvlášť maso - to je svinstvo!
Někde jsem slyšela, že nejlepší, co můžeme pro imunitu našich dětí udělat, je posadit je do hnoje. To samozřejmě bylo asi trošku nadnesené, nicméně ta imunita se musí vybudovat a udržovat. Doma můžeme mít naprosto sterilno, nicméně jednou ty děti do světa pustit musíme. Vyprala bych na 40 jako peru vše, vyžehlila. Prkýnko je dobrý občas opláchnout octem, ale nedělám vždy, žijeme.
mmonica píše:Anonymní píše:delas si ze me srandu?Proc by to jako nemelo stacit?mmonica píše:A fakt i takové masové „nehody“ jo?
Bohužel nedělám, takových věcí se snažím vyhýbat jak čert kříži… ale stalo se, tak jsem přišla pro radu ![]()
Anonymní píše:mmonica píše:Bohužel nedělám, takových věcí se snažím vyhýbat jak čert kříži… ale stalo se, tak jsem přišla pro raduAnonymní píše:delas si ze me srandu?Proc by to jako nemelo stacit?mmonica píše:A fakt i takové masové „nehody“ jo?
a z ceho mas konkretne strach ???
mmonica píše:Že to ty mrchy e.coli, salmonela a nevím co ještě přežijou i na 90°Anonymní píše:a z ceho mas konkretne strach ???mmonica píše:Bohužel nedělám, takových věcí se snažím vyhýbat jak čert kříži… ale stalo se, tak jsem přišla pro raduAnonymní píše:delas si ze me srandu?Proc by to jako nemelo stacit?mmonica píše:A fakt i takové masové „nehody“ jo?
Michaelakkk píše:
Tvoje problémy bych chtěla mít![]()
To asi každý ![]()
Jinak bych to vyprala klasicky na 40 .
Zase jdu pro radu. Malá si při chystání oběda (masové kuličky) umazala od syrového masa skoro celé oblečení. Na kolik byste to vyprali? Nerada bych aby chytla nějaky bacil.
Děkuji