Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem! ![]()
Potřebuji poradit jak odstranit reklamní nápis z LCD obrazovky. Dostala jsem z práce krásný digitální fotorámeček, ale je na něm napsaný název firmy a já bych ho chtěla odstranit. Jenže nevím jak. Je to na tom jakoby nastříkané. Zkoušela jsem to nehtem, ale nejde to. Tak mě napdalo, že by jste někdo mohl vědět, jaký přípravek třeba použít. Hlavně to nechci poničit.
Děkuji! ![]()
Já kupovala kdysi v drogerii speciální odstraňovač nálepek stál sice okolo 150kč-ale šlo to krásně
.Zkus se zeptat v drogerii nebo přímo někde v elektru.tyto nové věci jsou náchylné i na poškrábání.
já bych možná zkusila lihobenzín,v práci jsme tím odstranovali všechny zákeřné nálepky a nápisy ![]()
Je to tam nalepené? Nemůže to být třeba vybroušené? S tím by se asi nic neudělalo
. Jestli je ten povrch třeba černý, nebylo by lepší to něčím zamaskovat? Pokud to je nerez, ať už matný nebo leský, bála bych se, že to udělá po odstranění flek, když nevíš, co je pod tím.
Pokud to není nálepka, jak píšou holky, tak bych to radši nedělala. Bude to pak vypadat ještě hůř ![]()
představte si klasickou černou LCD obrazovku…jako třeba televizi…a na tom je to nastříkané…není to vybroušené, je vidět, že je to nanesené na tom.
Přímo na té obrazovce? Nezkoušela jsi třeba někde v koutku nějaký čistič na sklo? Tím bych začala, to by nemělo nic zmařit. Nebo mě ještě napadla taková ta speciální škrabka - výměnné čepelky. Já tím stahovala z oken zbytky silikonu.
je to pod tou obrazovkou…zkusila jsem technický benzín, ale nejde to
nápis sundán! pomohla klasická již zde zmiňovaná žiletka na sklokeramickou desku ![]()
Paráda
. Hlavně, že se to obešlo bez obětí na materiálu i na uživatelce
.
Milli píše:
Paráda. Hlavně, že se to obešlo bez obětí na materiálu i na uživatelce
.
naprosto, jsem přece šikovná
![]()