Oblečení pro drobnou postavu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.10.19 08:08

oblečení pro drobnou postavu

Ahoj, mužů se zeptat kde nakupujete dámské obleceni pro drobnou postavu? merim 160 cm a jsem velmi hubena :) diky za tipy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21492
1.10.19 08:18

Mám třináctiletou dceru s touto postavou. Nakupujeme v New Yorkeru kalhoty i trička a mikiny. Jinak ve všech běžných řetězcích velikost XS. pokud potřebuješ formálnější oblečení, dost obchodů dělá velikost 34 i 32. Dobrou nabídku malých velikosti za super ceny mají třeba ve fashion outlet aréně ve Štěrboholech. Před týdnem jsem tam měla v ruce značkové džíny za 200. Jen by se musely zkrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.10.19 08:26

Já mám stejnou výšku, extrémně hubená nejsem, mám tak 46 kilo. Z drahých značek už jsem vyrostla, takže za oblečení horentní sumy neutrácím. Nakupuju Reserved, Mohito, Zara a v HM. Kromě Mohita ve všech obchodech zajdu občas i na dětské, kde se dají pořídit pěkné věci za super ceny (ne na všem jsou flitry a obrázky). Jediná nevýhoda, že u dětských triček a halenek není výstřih, ale u košil, svetrů atd to vůbec nevadí… Bráchova přítelkyně je taky hodně drobná a hodně nakupuje v GAS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
1.10.19 08:31

Já beru hlavně hm, hlavně kalhoty mi tam připadají že se dělají snad jenom na hubené. Jinak kdekoliv tu nejmenší velikost (xs, někde maj i xxs). Nebo chodím do dětského oddělení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.19 18:46

Dekuju moc za tipy :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat