Oblečení pro drobnou postavu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mám třináctiletou dceru s touto postavou. Nakupujeme v New Yorkeru kalhoty i trička a mikiny. Jinak ve všech běžných řetězcích velikost XS. pokud potřebuješ formálnější oblečení, dost obchodů dělá velikost 34 i 32. Dobrou nabídku malých velikosti za super ceny mají třeba ve fashion outlet aréně ve Štěrboholech. Před týdnem jsem tam měla v ruce značkové džíny za 200. Jen by se musely zkrátit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám stejnou výšku, extrémně hubená nejsem, mám tak 46 kilo. Z drahých značek už jsem vyrostla, takže za oblečení horentní sumy neutrácím. Nakupuju Reserved, Mohito, Zara a v HM. Kromě Mohita ve všech obchodech zajdu občas i na dětské, kde se dají pořídit pěkné věci za super ceny (ne na všem jsou flitry a obrázky). Jediná nevýhoda, že u dětských triček a halenek není výstřih, ale u košil, svetrů atd to vůbec nevadí… Bráchova přítelkyně je taky hodně drobná a hodně nakupuje v GAS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já beru hlavně hm, hlavně kalhoty mi tam připadají že se dělají snad jenom na hubené. Jinak kdekoliv tu nejmenší velikost (xs, někde maj i xxs). Nebo chodím do dětského oddělení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mužů se zeptat kde nakupujete dámské obleceni pro drobnou postavu? merim 160 cm a jsem velmi hubena
diky za tipy