Oblečení pro miminko - eshop

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
20.2.20 13:51

@hospodki chápu, nám chlapeček až tak neroste takže něco má 12-18měs i ve 2,5 letech. Nicméně třeba já bych si třeba vůbec nevybrala, z toho jak si ukazovala, Většinou bych si ze setů vybrala jedno triko a zbylé bych neupotřebila páč se mi ani nelíbí… Nemám osobně ráda ty sety. Většinou vidím, že něco z toho je nepraktické bílé nebo „nijaké“, navíc nechci žádné potisky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18694
20.2.20 13:59

@hanyketty tak já hodila mix nahodile. Mají tam i normální a jednotlivé kusy. I nějakou lepší kolekci. Jako neříkám ze oblečení na tvém odkazů není hezké a pro starší klidně par kousku ve slevě vzít proč ne. Na mimino je to skoda peněz. Kor když se u nás za 4 měsíce ze začátku dostal z 50 na 74 :D kamosky 7m nosí 92 jako můj kluk co má rok a třičtvrtě takže ta je na tom ještě ‘lip’ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.2.20 16:48

@dement231 HMko a sekce výprodej, nad 800 pošta gratis :palec: kvalita super…
nebo pak osobně v C&A, tam mívají taky fajn výprodeje na biobavlnu, s oběma obchody jsem moc spokojena.
Potom ráda vyhledávám tady , zadáš si různé parametry a je to nabídka spousty značek na jednom místě ;)
dej si do filtru velikost a cenu a máš to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
1.3.20 18:36

:kytka: my už teď nakupujeme pro miminka přátel :))… takže spíš dárkové kompletky, případně overálky nebo sezónně kombinézy na propopelku.cz
Pro naše jsem nakupovala i na mimibazaru a aktuálně ulítám na vinted.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.23 23:34

Já nakupuju teda převážně na netu.. moc mě nebaví chodit do obchodůů. taky ale kladu na důraz kvalitu oblečení a pro dítě chci to nejlepší a ráda si za to i připlatím.. Nedávno jsem si oblíbila jeden eshop a to je littleangel.cz šijí v české republice z kvalitních materiálů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat