Oblečení pro miminko - eshop
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@hospodki chápu, nám chlapeček až tak neroste takže něco má 12-18měs i ve 2,5 letech. Nicméně třeba já bych si třeba vůbec nevybrala, z toho jak si ukazovala, Většinou bych si ze setů vybrala jedno triko a zbylé bych neupotřebila páč se mi ani nelíbí… Nemám osobně ráda ty sety. Většinou vidím, že něco z toho je nepraktické bílé nebo „nijaké“, navíc nechci žádné potisky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanyketty tak já hodila mix nahodile. Mají tam i normální a jednotlivé kusy. I nějakou lepší kolekci. Jako neříkám ze oblečení na tvém odkazů není hezké a pro starší klidně par kousku ve slevě vzít proč ne. Na mimino je to skoda peněz. Kor když se u nás za 4 měsíce ze začátku dostal z 50 na 74
kamosky 7m nosí 92 jako můj kluk co má rok a třičtvrtě takže ta je na tom ještě ‘lip’ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dement231 HMko a sekce výprodej, nad 800 pošta gratis
kvalita super…
nebo pak osobně v C&A, tam mívají taky fajn výprodeje na biobavlnu, s oběma obchody jsem moc spokojena.
Potom ráda vyhledávám tady , zadáš si různé parametry a je to nabídka spousty značek na jednom místě ![]()
dej si do filtru velikost a cenu a máš to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my už teď nakupujeme pro miminka přátel
… takže spíš dárkové kompletky, případně overálky nebo sezónně kombinézy na propopelku.cz
Pro naše jsem nakupovala i na mimibazaru a aktuálně ulítám na vinted.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nakupuju teda převážně na netu.. moc mě nebaví chodit do obchodůů. taky ale kladu na důraz kvalitu oblečení a pro dítě chci to nejlepší a ráda si za to i připlatím.. Nedávno jsem si oblíbila jeden eshop a to je littleangel.cz šijí v české republice z kvalitních materiálů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit