Overal s plnými rukávy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Overal s plnymi rukavy
Ahoj holky! Chtela jsem se zeptat zda to vubec existuje… slysela jsem, ze je overal, ktery ma jakoby prisite rukavicky, ze miminku proste nekoukaji rucicky a rukav je ukonceny jako u nozicek… nemuzu to nikde vygooglit a v beznych obchodech najit.. poradite spravny nazev?
Predem dekuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ono to není jak nožičky. Ale mají jakoby dvojí rukávy, ty manžety a přes ruky se to jen přetáhne. Já to měla u overálku od nextu. Dávala jsem ze začátku na noc, ale dcera se neškrábala pak jsem už nedávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987 píše:
Ono to není jak nožičky. Ale mají jakoby dvojí rukávy, ty manžety a přes ruky se to jen přetáhne. Já to měla u overálku od nextu. Dávala jsem ze začátku na noc, ale dcera se neškrábala pak jsem už nedávala.
Oh.. to jsou taje detskeho obleceni… pro mou obranu. Cekam prvni a vlastne ani nevim jaky je rozdil mezi overalem a dupackama… me dite asi bude rado za plenku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Next a f&f to ma urcite, do vel 3-6 mesicu. U vetsich uz to neni nebo aspon u tech, co mam doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rolnicka321 píše:
Oh.. to jsou taje detskeho obleceni… pro mou obranu. Cekam prvni a vlastne ani nevim jaky je rozdil mezi overalem a dupackama… me dite asi bude rado za plenku.
já to ani netušila že to existuje, ale já nakupovala hodně bazarového oblečení pro miminko. Právě na modrém koníkovi nejvíce, vlastně do těd tam nakupují pro dceru 3,5r. A měli jsme nějaké overálky next a měli to na těch rukávech. Ale dala jsme na první nějaké noci, pak po nějaké době byla dcera malinko poškrábaná, tak jsem ostříhala nehty. Já hodně studovala, četla u prvního dítěte… jej o výživě, o botách… prostě tabulková matka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987
Cekame zacatkem kvetna a mam jen kocarek, par kousku (opravdu par) obleceni a poukaz na hojdavak… furt si rikam, ze mam spoustu casu, v praci se nezastavim, vecer pak uz neni nalada…
ted najednou casu uz moc nezbyva, ale stejne.. v mem okoli mam hodne smutnych pribehu, takze dokud to mimo nebudu drzet v naruci, asi tomu neuverim… asi nejaka obrana.. nechci byt zklamana… a v dnesni dobe, objednas a druhy den to mas doma… jen vedet jak se to jmenuje
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rolnicka321 píše:
@Veru1987
Cekame zacatkem kvetna a mam jen kocarek, par kousku (opravdu par) obleceni a poukaz na hojdavak… furt si rikam, ze mam spoustu casu, v praci se nezastavim, vecer pak uz neni nalada…
ted najednou casu uz moc nezbyva, ale stejne.. v mem okoli mam hodne smutnych pribehu, takze dokud to mimo nebudu drzet v naruci, asi tomu neuverim… asi nejaka obrana.. nechci byt zklamana… a v dnesni dobe, objednas a druhy den to mas doma… jen vedet jak se to jmenuje![]()
Já měla na začátek taky prostě postýlku, kočárek, kosmetiku základní (mycí olej, něco na dupku, plíny, hřebínek, dětské nůžky) odsávačku na hleny, a základní oblečení, pár látkových plín, zavinovačku, deku… postupně se pak dokupovalo co bylo třeba. Oblečení stejně letí, ono to roste moc rychle ze začátku. A mi třeba přišlo zbytečné nakupovat nové. Ono to vypadalo nové i bazarové. A stejně jsem to vyprala, a vyžehlila vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rolnicka321 Doporučuju pyzamka z F&F, mají ty sety s více ks, vyplatí se to. A že to má pretahovaci rukavičky jsem zjistila až teď u druheho mrnouse
Ono když nevíš, tak tě to nenápadne, že ten rukáv má takovou kapsicku, že to není jen paráda
A já se u první dcery mordovala s ponožkami přes ručky ![]()
A s tím nakupováním nemusíš spěchat, jak říkáš, člověk bohužel nikdy neví..většinu seženeš případně i online z porodnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to ti jeste doporucim zavinovaci body, nemusis pak lamat miminu ruce, navleces na ruce jako ten overalek a pak cele pozapinas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem kupovala na Stylový špunt. Overaly (a nejen to) tam mají úžasný. Ty overaly tam mají taky to krytí přes ručičky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit