Overal s plnými rukávy

6.2.20 19:32

Overal s plnymi rukavy

Ahoj holky! Chtela jsem se zeptat zda to vubec existuje… slysela jsem, ze je overal, ktery ma jakoby prisite rukavicky, ze miminku proste nekoukaji rucicky a rukav je ukonceny jako u nozicek… nemuzu to nikde vygooglit a v beznych obchodech najit.. poradite spravny nazev?
Predem dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
6.2.20 19:34

Ono to není jak nožičky. Ale mají jakoby dvojí rukávy, ty manžety a přes ruky se to jen přetáhne. Já to měla u overálku od nextu. Dávala jsem ze začátku na noc, ale dcera se neškrábala pak jsem už nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
6.2.20 19:35

Nektere z lidlu to maji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
6.2.20 19:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
6.2.20 19:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.20 19:40
@Veru1987 píše:
Ono to není jak nožičky. Ale mají jakoby dvojí rukávy, ty manžety a přes ruky se to jen přetáhne. Já to měla u overálku od nextu. Dávala jsem ze začátku na noc, ale dcera se neškrábala pak jsem už nedávala.

Oh.. to jsou taje detskeho obleceni… pro mou obranu. Cekam prvni a vlastne ani nevim jaky je rozdil mezi overalem a dupackama… me dite asi bude rado za plenku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.20 19:40
@králíkovna píše:
Nektere z lidlu to maji

Dekuji za typ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
6.2.20 19:41

Next a f&f to ma urcite, do vel 3-6 mesicu. U vetsich uz to neni nebo aspon u tech, co mam doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.20 19:42

Holky dekuji! Me dite Vam jednou podekuje…! 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
6.2.20 19:43
@rolnicka321 píše:
Oh.. to jsou taje detskeho obleceni… pro mou obranu. Cekam prvni a vlastne ani nevim jaky je rozdil mezi overalem a dupackama… me dite asi bude rado za plenku. :mrgreen:

já to ani netušila že to existuje, ale já nakupovala hodně bazarového oblečení pro miminko. Právě na modrém koníkovi nejvíce, vlastně do těd tam nakupují pro dceru 3,5r. A měli jsme nějaké overálky next a měli to na těch rukávech. Ale dala jsme na první nějaké noci, pak po nějaké době byla dcera malinko poškrábaná, tak jsem ostříhala nehty. Já hodně studovala, četla u prvního dítěte… jej o výživě, o botách… prostě tabulková matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.20 19:50

@Veru1987
Cekame zacatkem kvetna a mam jen kocarek, par kousku (opravdu par) obleceni a poukaz na hojdavak… furt si rikam, ze mam spoustu casu, v praci se nezastavim, vecer pak uz neni nalada…
ted najednou casu uz moc nezbyva, ale stejne.. v mem okoli mam hodne smutnych pribehu, takze dokud to mimo nebudu drzet v naruci, asi tomu neuverim… asi nejaka obrana.. nechci byt zklamana… a v dnesni dobe, objednas a druhy den to mas doma… jen vedet jak se to jmenuje :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
6.2.20 20:04
@rolnicka321 píše:
@Veru1987
Cekame zacatkem kvetna a mam jen kocarek, par kousku (opravdu par) obleceni a poukaz na hojdavak… furt si rikam, ze mam spoustu casu, v praci se nezastavim, vecer pak uz neni nalada…
ted najednou casu uz moc nezbyva, ale stejne.. v mem okoli mam hodne smutnych pribehu, takze dokud to mimo nebudu drzet v naruci, asi tomu neuverim… asi nejaka obrana.. nechci byt zklamana… a v dnesni dobe, objednas a druhy den to mas doma… jen vedet jak se to jmenuje :zed: :cert:

Já měla na začátek taky prostě postýlku, kočárek, kosmetiku základní (mycí olej, něco na dupku, plíny, hřebínek, dětské nůžky) odsávačku na hleny, a základní oblečení, pár látkových plín, zavinovačku, deku… postupně se pak dokupovalo co bylo třeba. Oblečení stejně letí, ono to roste moc rychle ze začátku. A mi třeba přišlo zbytečné nakupovat nové. Ono to vypadalo nové i bazarové. A stejně jsem to vyprala, a vyžehlila vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
6.2.20 20:16

@rolnicka321 Doporučuju pyzamka z F&F, mají ty sety s více ks, vyplatí se to. A že to má pretahovaci rukavičky jsem zjistila až teď u druheho mrnouse :lol: Ono když nevíš, tak tě to nenápadne, že ten rukáv má takovou kapsicku, že to není jen paráda :oops: A já se u první dcery mordovala s ponožkami přes ručky :mrgreen:
A s tím nakupováním nemusíš spěchat, jak říkáš, člověk bohužel nikdy neví..většinu seženeš případně i online z porodnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
6.2.20 20:34

Tak to ti jeste doporucim zavinovaci body, nemusis pak lamat miminu ruce, navleces na ruce jako ten overalek a pak cele pozapinas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.2.20 20:49

Já jsem kupovala na Stylový špunt. Overaly (a nejen to) tam mají úžasný. Ty overaly tam mají taky to krytí přes ručičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat